上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 太子s 於 2008-3-28 03:21 PM 發表

:smile_38: LONG TIME NO SEE MEN ! :smile_38:
好耐冇見喇....偶像~~:smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-28 05:33 PM 發表

咁你加油喇  :smile_34:
支持你地呀~~
快D搵返晒一齊去玩啦~~

推多推先~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-29 09:50 AM 發表

baR我唔係好O岩架~~:smile_39:
不過今日我地都會同埋個女上CP~~
玩下健康野.....有冇興趣丫~~
夜晚就可能玩其他野LO~~:smile_44:
ok呀....我都會上cp....:smile_40:  你地幾點上...電聯喇...

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-29 11:07 AM 發表

ok呀....我都會上cp....:smile_40:  你地幾點上...電聯喇...
我差唔多走喇~~~:smile_40:而家返屋企接老婆同女先~
之後上去

閃人.................有咩打比我~:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-29 11:15 AM 發表

我差唔多走喇~~~:smile_40:而家返屋企接老婆同女先~
之後上去
咁早 :smile_27:  咁我去到cp再打比你喇

雀哥...推一推先....好耐冇溯頭...呢期點???:smile_41: :smile_41:

記唔記得我呀你地

回覆 #29 我個女叫布甸 的帖子

hi~亞雀

推..................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆