上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 09:26 AM 發表

咁都正常丫.....
唔通你唔掛咩....

兩邊D人做野方式梗係唔同啦....
香港人快好多~~
我唔掛wo :smile_34:   我掛住雀豬多d :smile_40:
澳門個d完全又係唔上心...比5樣野佢做..做到3樣.. 3樣之中...2樣野要自己跟返手...賴屎賴尿..講起都火 :smile_22:
我眼見既冇一個唔係咁...屎都滾 :smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 09:27 AM 發表

今個星期我,魔術師,歷高,魔術師朋友.....重有未知人數.....:smile_38: 都GO~~
重有浩豬 10個wo :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 09:29 AM 發表

哈哈哈哈~~~咁我代你玩得開心D啦~
:smile_13: 真係唔預我架....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 09:29 AM 發表

我唔掛wo :smile_34:   我掛住雀豬多d :smile_40:
澳門個d完全又係唔上心...比5樣野佢做..做到3樣.. 3樣之中...2樣野要自己跟返手...賴屎賴尿..講起都火 :smile_22:
我眼見既冇一個唔係咁...屎都滾 :smile_27:
你唔掛屋企人架咩~~:smile_14:

咁生活節奏係咁架嘛~~
唔係香港人點會貴D丫~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 09:30 AM 發表

重有浩豬 10個wo :smile_30:
10個......夠晒數啦~~:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 09:31 AM 發表

:smile_13: 真係唔預我?img src="http://www29.discuss.com.hk/images/smilies/cry.gif" border="0"     alt="" />
又係你話唔去O既~~:smile_45:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 09:45 AM 發表

你唔掛屋企人架咩~~:smile_14:

咁生活節奏係咁架嘛~~
唔係香港人點會貴D丫~~:smile_13:
少少喇...不過可能細細個已經習慣左唔係成日見到佢地..
係呀...不過最幣就係澳門請外勞有配額..唔係實請曬香港人...

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 09:48 AM 發表

10個......夠晒數啦~~:smile_38:
我係話...浩豬佢帶10個去碼  :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 09:49 AM 發表

又係你話唔去O既~~:smile_45:
  少器雀...講笑之碼  

又靜曬.......:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆