上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 09:53 AM 發表

少少喇...不過可能細細個已經習慣左唔係成日見到佢地..
係呀...不過最幣就係澳門請外勞有配額..唔係實請曬香港人...
外地度度都係咁架啦~~
唔係D本地人點搵食呀~~~
鬼唔知香港人做野快咩.....
就係因為咁,
所以如果香港人勤力又有路就好易搵錢架喇~~
好多香港人搵唔到錢都因為有實力但係唔勤力LO~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 09:54 AM 發表

我係話...浩豬佢帶10個去碼  :smile_30:
10條毛都未必帶去啦~~~聽佢隻牛講啦~~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 09:54 AM 發表

少器雀...講笑之碼  
我都唔係小器~~~~:smile_39:
去就梗係預你架....
你唔去我又唔會迫O既~~:smile_39:
咁唔係幾好咩~~:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 10:32 AM 發表

外地度度都係咁架啦~~
唔係D本地人點搵食呀~~~
鬼唔知香港人做野快咩.....
就係因為咁,
所以如果香港人勤力又有路就好易搵錢架喇~~
好多香港人搵唔到錢都因為有實力但係唔勤力LO~
又係呀...唔勤力...有實力又係冇用 :smile_39:
哈..剩係聽澳門依邊d人講...話香港人行步路都要快過人..:smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 10:36 AM 發表

10條毛都未必帶去啦~~~聽佢隻牛講啦~~~:smile_30:
佢唔係牛....係尼斯湖 :smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 10:37 AM 發表

我都唔係小器~~~~:smile_39:
去就梗係預你架....
你唔去我又唔會迫O既~~:smile_39:
咁唔係幾好咩~~:smile_13:
做咩今日雀豬講d野咁正經 :smile_45:
都唔好玩既 :smile_39:

各位早早唷:smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 10:52 AM 發表
各位早早唷:smile_40:
冰雪早丫  :smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 10:55 AM 發表

冰雪早丫  :smile_40:
旦旦早丫:smile_40:

早晨呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆