上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-9 11:29 AM 發表

旦旦你今個星期六~99.999999999999999%去架喇?:smile_30:
你呢..火山~~:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 11:26 AM 發表

早晨呀...冰雪~~
尋日有冇去飲呀?
早早牙 雀....

緊系........有去啦......:smile_30:
本身仲有下場去....但突然發生左d事....搞到好晏....
之後又有人唔比我去....搞到冇得去下場....:smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 11:32 AM 發表

而家唔開冷氣真係熱Q死呀~~~
好辛苦呀.....個身痴立立好唔舒服.....

最憎就系甘樣.....都唔知幾時先比開....

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:25 AM 發表
個人痴立立好唔舒服牙....

都唔知幾時先比開冷氣.....
痴淋淋...真係超辛苦架...做野都冇咁好精神:smile_39:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:35 AM 發表

早早牙 雀....

緊系........有去啦......:smile_30:
本身仲有下場去....但突然發生左d事....搞到好晏....
之後又有人唔比我去....搞到冇得去下場....:smile_22:
去飲加有下場都要發生咁多野~~:smile_27: 你都利害BOR~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:36 AM 發表

好辛苦呀.....個身痴立立好唔舒服.....

最憎就系甘樣.....都唔知幾時先比開....
你偷偷地鼠去開左佢啦~~:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 11:38 AM 發表

痴淋淋...真係超辛苦架...做野都冇咁好精神:smile_39:
系woo
真系唔多想做野

好想沖涼好想訓

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-9 11:29 AM 發表

旦旦你今個星期六~99.999999999999999%去架喇?:smile_30:
唔係wo...不過都有 98.999999999999999%去 :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 11:40 AM 發表

你偷偷地鼠去開左佢啦~~:smile_44: :smile_30:
開左佢咪又系會問邊個開....到時仲:smile_42:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:44 AM 發表

開左佢咪又系會問邊個開....到時仲:smile_42:
咁真係麻Q煩BOR~~:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆