上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 11:25 AM 發表

我不嬲都係正經架~~:smile_34: :smile_30:

IF YOU SMELL....WHAT THE ROCK IS COOKIN"http://sp1.yt-thm-a02.yimg.com/image/25/m8/4115626611
正經  :smile_39:
金腰帶     The Rock :smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:41 AM 發表

系woo
真系唔多想做野

好想沖涼好想訓
沖完涼.. 係間房開住冷氣...飲杯雜果賓治...睇下書...累就訓教..
一流:smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 11:45 AM 發表

咁真係麻Q煩BOR~~:smile_39:
系....大把人都想開....但邊有人敢牙....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 11:49 AM 發表

沖完涼.. 係間房開住冷氣...飲杯雜果賓治...睇下書...累就訓教..
一流:smile_34:
YES
真系好爽

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:51 AM 發表

YES
真系好爽
哈..都未食飯時間...咁快發白日夢...:smile_40:

50頁喇...50頁喇    :smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 11:57 AM 發表

哈..都未食飯時間...咁快發白日夢...:smile_40:
差唔多時候食啦.....

各位好~~~~~

雀雀~~火山~~冰雪~~~壞蛋好~~

上來報到嚕~~~就快放飯~~爽

蛋蛋~~雀雀都出到聲話去~~~

無奶油你唔去呀:smile_22:

如果咁齊人~~我又報名先~~

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 12:27 PM 發表
各位好~~~~~

雀雀~~火山~~冰雪~~~壞蛋好~~

上來報到嚕~~~就快放飯~~爽
:smile_45:      個個D名都咁正常...係我叫壞蛋....:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆