上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 10:30 AM 發表
早上好:smile_27:
早晨呀....冰雪~~~
又:smile_27: 呀??

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 10:34 AM 發表

早晨呀....冰雪~~~
又:smile_27: 呀??
周身酸痛,.....好攰.....

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 10:35 AM 發表

周身酸痛,.....好攰.....
做過咩黎呀~~:smile_14:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 10:41 AM 發表

做過咩黎呀~~:smile_14:
冇牙...可能正式上班既第一日掛:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 10:32 AM 發表

我以為你會唔記得TIM~~~:smile_30:
梗係唔會喇 :smile_34:   不過個晚真係重好玩過落新地 :smile_30:  真係笑鬼死..

再推一推先...又再度活躍  插牆插牆 :smile_22:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 10:43 AM 發表

冇牙...可能正式上班既第一日掛:smile_30:
哦...即係個人懶左....
而家要返工....
周身唔舒服~~~:smile_30:
你IN左未呀~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 10:43 AM 發表

梗係唔會喇 :smile_34:   不過個晚真係重好玩過落新地 :smile_30:  真係笑鬼死..
哈哈~~~淨係同小玉玩O個一PART都笑死啦~~:smile_30:
佢真係黑到9彩:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 11:40 AM 發表
再推一推先...又再度活躍  插牆插牆 :smile_22:
哈哈......插埋火山唔推POST呀~~~:smile_30:

推多野去做野先~~~:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆