上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.3k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-28 03:15 PM 發表

又比你發現左tim~~ :smile_30:   係帶隊去食朱古力喇梗係 :smile_44:   :smile_40:
香港吧團 :smile_41:
baR我唔係好O岩架~~:smile_39:
不過今日我地都會同埋個女上CP~~
玩下健康野.....有冇興趣丫~~
夜晚就可能玩其他野LO~~:smile_44:

引用:
原帖由 太子s 於 2008-3-28 03:21 PM 發表

:smile_38: LONG TIME NO SEE MEN ! :smile_38:
好耐冇見喇....偶像~~:smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-28 05:33 PM 發表

咁你加油喇  :smile_34:
支持你地呀~~
快D搵返晒一齊去玩啦~~

推多推先~~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-29 11:07 AM 發表

ok呀....我都會上cp....:smile_40:  你地幾點上...電聯喇...
我差唔多走喇~~~:smile_40:而家返屋企接老婆同女先~
之後上去

閃人.................有咩打比我~:smile_38:

引用:
原帖由 *~蔥頭~* 於 2008-3-29 01:45 PM 發表
雀哥...推一推先....好耐冇溯頭...呢期點???:smile_41: :smile_41:

記唔記得我呀你地
同你真係好耐冇見喇....
梗係記得你啦~~
而家都係差唔多啦~~
幾時出山呀~

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-3-29 07:50 PM 發表
hi~亞雀
HELLO...倫~~~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 09:57 AM 發表

哈~ 超開心~ 禮拜六晚黎左個 非新地主流路線非洲話事啤之夜:smile_27: 
禮拜日訓到下就6點先起身:smile_42:     插牆插牆 :smile_22:
哈哈~~~你就梗係開心啦~~~
你重大過我呀~~~:smile_30:
你走左之後...
我重可以返酒店同老婆玩多陣呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 gin78O6 於 2008-3-31 10:18 AM 發表

morning 雀 :smile_38:
早晨呀...GINGIN~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆