上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.3k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 11:54 AM 發表

哈哈~~~淨係同小玉玩O個一PART都笑死啦~~:smile_30:
佢真係黑到9彩:smile_39:
係呀係呀...開頭你未黎..我先係最黑個個:smile_27:
鋪鋪都我最細~
好在肥仔希條女幫拖暗地告密我係最細..
唔係輸得重慘:smile_42:   之後就傳左比小玉...笑到肚都痛..風水問題:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 11:57 AM 發表

哈哈......插埋火山唔推POST呀~~~:smile_30:
係WO~~ 今日再見唔到佢出現推板..禮拜六捉佢去插牆:smile_22:         :smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-31 01:03 PM 發表

旦旦你大咗都幾識搵地方訓喎~:smile_30:
我個晚大左之後都唔知發生咩事 :smile_27: 

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 01:16 PM 發表

你講完佢即刻出現呀~~:smile_30:
哈~~算佢喇..唔係今個禮拜見到佢..一定捉佢去插牆 :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 01:21 PM 發表

哈哈~~~~插邊度牆先~~~:smile_30:
最近邊度有牆插邊度  :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 01:38 PM 發表

呢D我唔熟呀~~:smile_30:
邊度有牆..推火山過去就係喇 :smile_30: 唔駛熟手幫手就得架喇:smile_44:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:10 PM 發表

咁過癮? 係咪豪仔屋企? 我尋晚都O係佢屋企玩喎...:smile_40:
咁攪笑    我尋日夜晚先走wo :smile_40:                            :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 02:03 PM 發表

咁求其一度牆都OK啦~~:smile_30:
係呀...最緊要係有人幫手推佢插 :smile_22:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:19 PM 發表

真係豪仔屋企?? 我尋晚8點幾上到去...
係呀... 我7點幾已經出左去食飯 :smile_44:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:32 PM 發表

哦...真係只差一點點即可與你會面:smile_30:
你地星期六成班人上晒去玩??
不過禮拜日我下就6點先起身...都唔係豪仔屋企 :smile_30:  
幾個之碼..雀同火山佢地之碼...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆