上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.3k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 10:19 AM 發表

哈~ 超開心喇梗係..:smile_30:
我個晚真係大:smile_27: 大到第2日先知落左樓下訓 :smile_42:
好在重記得我地4枝棍2打2玩色仔同傾計...我同火山一隊打你地:smile_27:
我以為你會唔記得TIM~~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 10:30 AM 發表
早上好:smile_27:
早晨呀....冰雪~~~
又:smile_27: 呀??

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 10:35 AM 發表

周身酸痛,.....好攰.....
做過咩黎呀~~:smile_14:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 10:43 AM 發表

冇牙...可能正式上班既第一日掛:smile_30:
哦...即係個人懶左....
而家要返工....
周身唔舒服~~~:smile_30:
你IN左未呀~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 10:43 AM 發表

梗係唔會喇 :smile_34:   不過個晚真係重好玩過落新地 :smile_30:  真係笑鬼死..
哈哈~~~淨係同小玉玩O個一PART都笑死啦~~:smile_30:
佢真係黑到9彩:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 11:40 AM 發表
再推一推先...又再度活躍  插牆插牆 :smile_22:
哈哈......插埋火山唔推POST呀~~~:smile_30:

推多野去做野先~~~:smile_43:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 12:30 PM 發表

係呀係呀...開頭你未黎..我先係最黑個個:smile_27:
鋪鋪都我最細~
好在肥仔希條女幫拖暗地告密我係最細..
唔係輸得重慘:smile_42:   之後就傳左比小玉...笑到肚都痛..風水問題:smile_30:
我黎到咪好似黑住晒你地咁LO~~:smile_30:
我想輸下都唔得~~:smile_39:
次次都係小玉輸~~:smile_22:
真係激死我呀~~:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 12:34 PM 發表

係WO~~ 今日再見唔到佢出現推板..禮拜六捉佢去插牆:smile_22:         :smile_30:
你講完佢即刻出現呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-31 01:02 PM 發表

鬼鼠一推~:smile_44:
唔使咁鬼鼠BOR~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆