上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.3k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 01:19 PM 發表

哈~~算佢喇..唔係今個禮拜見到佢..一定捉佢去插牆 :smile_30:
哈哈~~~~插邊度牆先~~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 01:31 PM 發表

最近邊度有牆插邊度  :smile_30:
呢D我唔熟呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-3-31 01:32 PM 發表
...得閒 又 蒲頭 ...
HI...星米~:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 01:40 PM 發表

邊度有牆..推火山過去就係喇 :smile_30: 唔駛熟手幫手就得架喇:smile_44:
咁求其一度牆都OK啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 01:50 PM 發表

懶左一個星期架啦
日日4點幾先訓
2點幾起身

IN左啦 未有電話到
放左咁多日假....
都係時候收拾心情返工啦~~~

IN左拿~~咁唯有等下電話先啦~~
你應該都OK O既~:smile_38:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 01:55 PM 發表

蛋, 你地星期六冇落新地咩?? 咁去左邊到玩呀:smile_41:
O係屋企玩LO~~~:smile_38:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:10 PM 發表

咁過癮? 係咪豪仔屋企? 我尋晚都O係佢屋企玩喎...:smile_40:
NONO...O係第2邊呀~~:smile_38:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 02:18 PM 發表

都收左心情架啦
上星期5開始返....不過返既時間小.....

同你地食完飯第二日就去左IN啦
O唔OK就唔知啦....
哦..咁都好丫....

IN到就好啦~~
搵到搵得好D啦~

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:51 PM 發表

唔係架, 我星期六打電話俾佢o個陣, 佢真係好誠懇咁話戒蒲唔去玩架,
你聽到佢既語氣都覺得佢好認真....
點知轉頭就上左去~~fuck off:smile_22:
你信佢就屎啦~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 02:58 PM 發表

雀雀未有新主題wo   :smile_40:
而家搞搞先~~:smile_27: 有野做丫嘛~~:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆