上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.3k

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 03:22 PM 發表

要女黎做乜呀...不如單身更自由自在...
我已經覺悟到呢個道理~~:smile_40:
係咪好似我依家咁...個個禮拜都可以去玩  :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 03:28 PM 發表

問下樓下看更都知:smile_30:
打電話去天文台問都可能會知   :smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-31 03:30 PM 發表
我係俾人逼去cp架~:smile_42:
明既...明既....今個禮拜有冇人迫你去? 冇既通知我...我迫你去 :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 03:33 PM 發表

多數都知架啦...佢火山黎架麻...日日睇住TIM牙:smile_30:
有咩突發事要即刻報導.......:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 03:41 PM 發表

WHAT~~~:smile_38:
下次唔好咁遲先改..:smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-31 03:42 PM 發表
署長點解第一頁寫住不接受報名>4月5日個團:smile_13:
*~現不接受報名~*
係wo :smile_27:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 04:08 PM 發表

YES 不過天文台個D成日都唔準既
阿海今次就係信錯天文台       :smile_30:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 05:16 PM 發表

心淡啦...唔會再信佢:smile_39:
由這一分鐘開始計起春風秋雨間....恨我對你已半年時間慢慢的心淡 :smile_38:

又冇曬人既.... 好寂寞呀我  :smile_24:

再推一野先.....我要係度佔一半位  :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆