上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.3k

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-9 11:29 AM 發表

旦旦你今個星期六~99.999999999999999%去架喇?:smile_30:
你呢..火山~~:smile_13:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:35 AM 發表

早早牙 雀....

緊系........有去啦......:smile_30:
本身仲有下場去....但突然發生左d事....搞到好晏....
之後又有人唔比我去....搞到冇得去下場....:smile_22:
去飲加有下場都要發生咁多野~~:smile_27: 你都利害BOR~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:36 AM 發表

好辛苦呀.....個身痴立立好唔舒服.....

最憎就系甘樣.....都唔知幾時先比開....
你偷偷地鼠去開左佢啦~~:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:44 AM 發表

開左佢咪又系會問邊個開....到時仲:smile_42:
咁真係麻Q煩BOR~~:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 11:46 AM 發表

正經  :smile_39:
金腰帶     The Rock :smile_40:
唔正經咩~~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:49 AM 發表

系....大把人都想開....但邊有人敢牙....
多人想開就OK啦~~~
而家係差個人帶頭JA~~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 12:21 PM 發表
50頁喇...50頁喇    :smile_38:
而家開個新POST先~~~:smile_43:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 12:48 PM 發表
壞蛋呢個名岩你架啦:smile_38:

再癲多一個星期又點話~~~

反正我上星期見唔到XX勁唔開心囉:smile_13:
今個星期你應該都未可以見到XX BOR~~:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 12:52 PM 發表

正經...正經...見到The Rock咁惡.. 唔正經都要話正經喇 :smile_13:                   :smile_30:
呢d叫做假正經先o岩呀~~~:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 02:20 PM 發表
:smile_39: 食完飯返來嚕~~~~又要做

雀雀~~~咁見佢都唔係主要目的既:smile_40:

同你地一齊玩先開心架~~~
我知...
不過佢未返黎...想見都未有得見住呀~~:smile_38:
我知你想一齊玩....我又何嘗唔係丫~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆