上一頁下一頁
發新話題

光豬兵團 22/4 攻打長安光豬女女~ (未有打風消息, 會密切注視風向)

收藏  |  訂閱
99  9.2k

光豬兵團 22/4 攻打長安光豬女女~ (未有打風消息, 會密切注視風向)

未有打風消息, 會密切注視風向~
22/4 01:00 截止~ 請留意

光豬兵團將不定期出發, 玩樂於肉莆團中~

時間: 22/4
集合地點: 5:00pm 暫定 LUWU
目的地: 東bx力
餘算: rmb300 (張單攤開黎夾連dj)
人數: 7人為限~ now 4 人 :smile_38:  

女女: 2 / 6 / 8 多謝提點, 我都係8多, 唔知訂~

酒水:
rmb400 = 1打beer 加半打送 跟住再屈 (不過訂房都再送半打)
rmb580 = blacklabel + 半打綠茶

酒店房:
rmb198~

小食:
經理自動奉送~

之後返房攪野同睇歐聯, 車仔大戰利物浦

pm我報名~ 快~

歡迎查詢

去:smile_34: ......帥兄留位:smile_38:

引用:
原帖由 sn達人 於 2008-3-27 11:19 PM 發表
去:smile_34: ......帥兄留位:smile_38:
? 真係架?

回覆 #1 亡我 的帖子

ching,:smile_14:  一個禮拜都未夠就忍唔住喇 ? haha~~:smile_30:
今次要早d去到呀, 7:00 pm 坐低都差唔多架啦~~:smile_38:
試下今次搵X珍安排oY~ 佢幾好人屎 ~~^^:smile_40:

唔去啦,下次先:smile_39:

引用:
原帖由 kafai714714 於 2008-3-27 11:45 PM 發表
ching,:smile_14:  一個禮拜都未夠就忍唔住喇 ? haha~~:smile_30:
今次要早d去到呀, 7:00 pm 坐低都差唔多架啦~~:smile_38:
試下今次搵X珍安排oY~ 佢幾好人屎 ~~^^:smile_40:
無計啦, 都send左 message 俾你知咩事啦 :smile_40:

Thank for sharing

收 pm please~

回覆 #8 kafai714714 的帖子

收ed 多謝kafai~

多謝carskars 你幫手~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆