上一頁下一頁
發新話題

光豬兵團 22/4 攻打長安光豬女女~ (未有打風消息, 會密切注視風向)

收藏  |  訂閱
99  9.2k

C HING ,星期五晚 去, 過夜 還是當晚有車回羅湖?

引用:
原帖由 BTAND 於 2008-3-28 02:14 AM 發表
C HING ,星期五晚 去, 過夜 還是當晚有車回羅湖?
過夜 多, 睇大圍啦~

C HING ,星期六要上班,但明天又好想去玩, 才問你,我知在大巴站 坐的士一般都 $170

自己一個人坐就好甘,問埋有無HING 會 玩完後, 晚點 回羅湖, 如有我一定 JOIN

引用:
原帖由 BTAND 於 2008-3-28 02:21 AM 發表
C HING ,星期六要上班,但明天又好想去玩, 才問你,我知在大巴站 坐的士一般都 $170

自己一個人坐就好甘,問埋有無HING 會 玩完後, 晚點 回羅湖, 如有我一定 JOIN
玩完都十二點或一點啦~ 去埋sn 都三/四點~ , 都未定, 可能走可能過夜......
其實呢次都係陪個friend 去溝dj....... 係咪都去架啦....

有性趣就pm我啦, 訓啦

开新战线啊.....!!!
推推先,祝长玩长有.....!!! :smile_38: :smile_38: :smile_38:

好似幾好喎!我去唔到~幫手推一野當支持:smile_38:!

引用:
原帖由 BTAND 於 2008-3-28 02:21 AM 發表

長安喎
:smile_14: :smile_14: :smile_14:

深圳回頭的

上次2點講價都係一舊

當唔講150都得

邊使170

gi
引用:
原帖由 亡我 於 2008-3-27 11:12 PM 發表
光豬兵團將不定期出發, 玩樂於肉莆團中~

時間: 28/3
集合地點: 7:00pm 暫定 皇岡(坐七人車去長安) aa啦梗係
目的地: 東波x力
餘算: rmb300 (張單攤開黎夾)
女女: 2 / 5 / 8

酒水:
rmb400 = 1打beer ...
give us a good report when you are back!!

c兄好冇玩呀, 幾時再去呀, pm我呀, 我只去過x頭, 有機會一起玩呀!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

幾時再去呀, pm我呀:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆