上一頁下一頁
發新話題

光豬兵團 22/4 攻打長安光豬女女~ (未有打風消息, 會密切注視風向)

收藏  |  訂閱
99  9.2k

引用:
原帖由 adk237 於 2008-4-15 12:02 AM 發表
如果可以 30/4一路攪野,一路睇歐聯車仔大戰利物浦次回合咁就好啦:smile_13:
又得姐, 不過22/4 想去一去先~ 好周痕~

幾樣提提你:

1. 無咁揚... 出地方名唔多好

2. 囡囡好像是 268

3. 開房送啤酒的活動好像完結了.

4. 回頭車 (7人車) 由 $80 至 $120 不等 (通常 $100)

5. 單身過夜可以試 波推 , 二佰不用~ 搞埋都係加 $100-$200 (當然 $100 就夠)

6. 天地無限正骨 $68 齋訓 (唔知有冇改)

引用:
原帖由 moonterm 於 2008-4-15 01:10 AM 發表
幾樣提提你:

1. 無咁揚... 出地方名唔多好

2. 囡囡好像是 268

3. 開房送啤酒的活動好像完結了.

4. 回頭車 (7人車) 由 $80 至 $120 不等 (通常 $100)

5. 單身過夜可以試 波推 , 二佰不用~ 搞埋 ...
Thanks C Hing~

引用:
原帖由 亡我 於 2008-3-28 02:04 AM 發表

okok, looking forward to playing with you~
c hing....4/22 i can join your tour, any detail :smile_13: :smile_13: ???

回覆 #51 亡我 的帖子

邊有咁多錢呀,亡我兄,就算30/4都唔知出糧未呀:smile_39:

I love CA

I am busy in April.  when you go in May, please pm me

留位!耳經pm你啦!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 pony2007 於 2008-4-15 05:43 PM 發表
留位!耳經pm你啦!:smile_30: :smile_30:
收到, 係咪都去架啦~ :smile_30: :smile_30:

:smile_38:

師兄, 30/4 未出糧, 下次再上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆