上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
772  7.6k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-18 11:04 AM 發表

不要再來傷害我, 自由自在多快樂~~~:smile_30:
平日都玩咁多...唔怪得你要收山CP啦~~
你地都暫時休息2個月喇... 我收山都收左成個月都未收到 :smile_13:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-18 11:11 AM 發表
早晨呀 署長~旦旦~
早丫 xxx :smile_40:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 11:12 AM 發表
早晨呀~~~大家~
xxx 早晨呀    :smile_30:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 11:14 AM 發表

唉~成日自己偷跳去珠海玩~
又唔預埋我地~
係LO...通知都唔通知聲~~~:smile_39:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 11:14 AM 發表

唉~成日自己偷跳去珠海玩~
又唔預埋我地~
我個d成日都係即興團... 夜晚接個電話就出發個d...點預你地 :smile_13:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 11:19 AM 發表

唉~咁又係~
問親d女女都話~識佢既~:smile_30:
識我...想打柒我碼....:smile_27:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 11:25 AM 發表

我個d成日都係即興團... 夜晚接個電話就出發個d...點預你地 :smile_13:
嗱~~~係有心既~
就由你去plan下個團俾我地join下喇ma~~:smile_13:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 11:18 AM 發表

係呀~我連放3日丫ma~
真開心呀~~~我都想有3日放下~~:smile_13:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-18 11:18 AM 發表

旦旦多女~係全中國邊個唔知呀~:smile_40:
玩野呀...係度...:smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-18 11:24 AM 發表

係LO...通知都唔通知聲~~~:smile_39:
通知完你地...塔完船過黎關閘都收左過唔到關喇 :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆