上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
772  7.6k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-18 11:50 AM 發表

咁都係架...一班人一齊上係幾開心O既~~
重會受到好多人既目光...成班友係火車咁鬼嘈... :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 11:53 AM 發表

重會受到好多人既目光...成班友係火車咁鬼嘈... :smile_30:
係你地特別嘈JA~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 11:52 AM 發表

冇問題...依家寫比你喇
17/4/08 晚..晴帶有毛毛雨..
突然電話一到..有女女話生日..去左拱北天地  好玩新奇刺激..Yeah!!
相後補!!!  朝早閃人返工...完!! :smile_34:
要有相~
唔可以後補呀~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-18 11:54 AM 發表

係你地特別嘈JA~~:smile_30:
咁小學生去旅行..係車度都好嘈架喇..心情緊張又興奮碼 :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 11:59 AM 發表

咁小學生去旅行..係車度都好嘈架喇..心情緊張又興奮碼 :smile_30:
未出發先興奮~
個個都硬住過關~哈

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 11:58 AM 發表

要有相~
唔可以後補呀~
咁呀...回覆過500..我先貼相喇 :smile_30: (有d係咁架:smile_40

閃一閃先:smile_43:

我可以上得來報到啦:smile_39:

一朝早就做到趴左係到

雀雀 旦旦 魔術師 XXX 早晨

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 12:09 PM 發表
我可以上得來報到啦:smile_39:

一朝早就做到趴左係到

雀雀 旦旦 魔術師 XXX 早晨
辛苦你喇...聽晚就可以鬆鬆....努力 :smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 12:08 PM 發表

咁呀...回覆過500..我先貼相喇 :smile_30: (有d係咁架:smile_40
係咪真架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆