上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
772  7.6k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 12:54 PM 發表

坐上水車....頭等             :smile_30:
係唔係搞事阿E+:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 12:52 PM 發表

咁我唯有copy 人地d生活照上黎喇:smile_39:
唔係自己影D相......更加冇得支持啦~~:smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-18 12:56 PM 發表

唔係自己影D相......更加冇得支持啦~~:smile_22:
有時睇人地D相仲好睇D啵

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 12:54 PM 發表
旦旦 你要訂房訂自己既得啦

我訂左連阿倫都訂埋架啦
我知...今朝維維sd 左 message比我...

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 12:56 PM 發表

係唔係搞事阿E+:smile_39:
係唔係玩下都唔得阿e+ :smile_45:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-18 12:56 PM 發表

所以我依家先唔寫包膠ja...咁煩..:smile_44:                     :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 12:58 PM 發表

我知...今朝維維sd 左 message比我...
我唔知你確唔確定去 :smile_42:

唔感幫你訂房:smile_38:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 12:59 PM 發表

我唔知你確唔確定去 :smile_42:

唔感幫你訂房:smile_38:
但係今次唔係唔可以留咁耐咩...你地又7點先出發...

開左新POST喇~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 12:59 PM 發表

所以我依家先唔寫包膠ja...咁煩..:smile_44:                     :smile_30:
寫乜鬼包交姐 寫得好又俾人話廣告

寫得唔好又俾人小你個POST無內容

晒氣啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆