上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
772  7.6k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-10 08:38 AM 發表

好寂寞tim:smile_39:
重好恐怖TIM.... :smile_44:

特備節目
星期六 深夜舞池潛水團
黎參加o既朋友仔須知~*
1:所有人必須事先放低電話銀包~*
2:本人盡可能提供各種特種少女~*
  (如果需要提早介女,請通知我.因為星期6人流多d,介左女唔使周圍再介過:smile_30: )
3:如有需要我可以幫各位朋友仔看管女友:smile_46: ~*
4:如有特別需求~可以話比我知~我會盡力協助~*
5:盡量唔好單獨去介~如要支援請盡量通知一聲~*:smile_40:

本團宗旨 :
落舞池介女  唔好太過醉
見到有索女  首先望條腿
遇到特種女  雙手將佢拒
成功介到女  成晚唔唏噓

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-10 09:27 AM 發表
特備節目
星期六 深夜舞池潛水團
  (如果需要提早介女,請通知我.因為星期6人流多d,介左女唔使 ...
早晨呀 ~旦旦
介特種少女~係你專長喎:smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-10 09:45 AM 發表

早晨呀 ~旦旦
介特種少女~係你專長喎:smile_30:
我都係跟偶像學野ja  :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-10 09:27 AM 發表
特備節目
星期六 深夜舞池潛水團
  (如果需要提早介女,請通知我.因為星期6人流多d,介左女唔使 ...
點解要望條腿既:smile_41:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 04:37 PM 發表

甘又系...真系忙牙....

今年暑假我既假都小左啦.....

個同事計過我地可能得個一星期期到.....唉......:smile_39:
得返一個星期假咁少......
少左好多bor~:smile_14:

引用:
原帖由 pking 於 2008-4-9 05:47 PM 發表
this saturday 雀雀你生日party?

係香港會唔會有飯局?:smile_38:
唔係我生日party呀~~
我9月生日架~~~
搞錯左lu~~

今個星期o係香港未有搞飯局呀...
大家都忙d~未有時間..
睇下下星期可唔可以搞到啦~

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-10 02:31 AM 發表
我又黎堆一堆先~~嘻嘻~
希望今次我去到啦~:smile_34:
你唔係一定會去咩~~:smile_30:

引用:
特備節目
星期六 深夜舞池潛水團
呢個服務真係唔錯bor~~
重有支援tim...真係掂bor~~
靠晒你喇~~:smile_30:

推下先~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆