上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
772  7.6k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-10 03:39 PM 發表
果然係高手阿~:smile_38:

我呢D有排學阿:smile_45:
我都未學到你1成...咁多妹妹...以妹作一個煙莫...:smile_40:

蛋蛋~~你失憶阿

我成日都話~~我得一千零一個阿妹

上次你見到既 朋友仔來既姐~~:smile_34:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-10 03:51 PM 發表
蛋蛋~~你失憶阿

我成日都話~~我得一千零一個阿妹

上次你見到既 朋友仔來既姐~~:smile_34:
重衰...開始行動... 本身當阿妹...依家變朋友...遲d再變女朋友~~:smile_44:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-10 03:30 PM 發表

放電囉   
你成日帶住超放鬼到咩:smile_45:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-10 04:16 PM 發表

黑超特警VS特種少女~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

我先唔係D咁既人 ~~~

激死我:smile_22:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-10 04:16 PM 發表

我就係驚亂電親人...所以先帶住超ja :smile_45:
有目標先除超碼 :smile_44:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-10 04:33 PM 發表
我先唔係D咁既人 ~~~

激死我:smile_22:
比我講中曬喇...咁激動 :smile_30:

你訓低左就會~~~邊有電架- -

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-10 04:35 PM 發表

我就係驚亂電親人...所以先帶住超ja :smile_45:
有目標先除超碼 :smile_44:
除得黎都比人介左啦:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆