上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
772  7.4k

~Cp Disco介字齊齊出發集中團~
*~4月12日~*(六)
*~現正接受報名~*

有興趣就直接打比我或者PM我啦~

快d報名啦~
想一齊出發就一定要通知我呀~~
多人我會請司機架~  :smile_30:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:05 PM 發表

你幾時去先? 次次你都話唔去~~:smile_39:
你唱番D正常K~我咪去LO:smile_44:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:02 PM 發表

矇 朧 呈 現 我 的 愛
縱 是 驟 晴 驟 雨儘 管 昏 昏 暗... :smile_38:
hello~~亞海~~

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-9 01:01 PM 發表

朝頭早定夜晚6~7點先~:smile_45: :smile_30:
玩野呀...朝早要返工都未返黎... :smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 01:05 PM 發表

咁快出現呀...火山~~:smile_38:
我以前成日第一~而加都lo唔到喇~:')

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:02 PM 發表

矇 朧 呈 現 我 的 愛
縱 是 驟 晴 驟 雨儘 管 昏 昏 暗... :smile_38:
依.. :smile_40:  有自己友WO  :smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-9 01:04 PM 發表

啊海~下次去唱K~唱呢首歌俾我聽呀~:smile_40:
唱k唔預我   :smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 01:06 PM 發表
~Cp Disco介字齊齊出發集中團~
*~4月12日~*(六)
*~現正接受報名~*

有興趣就直接打比我或者PM我啦~

快d報名啦~
想一齊出發就一定要通知我呀~~
多人我會請司機架~  :smi ...
哈哈哈哈~~~~旅行團呀~~~:smile_30:

我去買野食先~~~~:smile_43:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 01:07 PM 發表

玩野呀...朝早要返工都未返黎... :smile_22:
邊有jar~~:smile_30:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:05 PM 發表

你幾時去先? 次次你都話唔去~~:smile_39:
預埋我預埋我呀  :smile_22:         :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆