上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
772  7.4k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 01:07 PM 發表

hello~~亞海~~
hello 雀, 你估下次幾時先有機會再玩別墅房或者388??
真係好懷念....:smile_40:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-9 01:13 PM 發表

旦旦平日都有鼠去唱歌仔架~唔知係仁定唔仁個隻lo~:smile_44:
梗係有仁有唔仁... :smile_40:

出去食飯先~:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 01:13 PM 發表

你有時都過架喇...駛咩我帶...唔好以為我唔知bor :smile_34:
你d風咁堅?? 我後晚可能去喎, 你有冇興趣??:smile_40:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:14 PM 發表

hello 雀, 你估下次幾時先有機會再玩別墅房或者388??
真係好懷念....:smile_40:
你包底....幾多個都可以玩別墅同388喇:smile_30:  
我講笑ja...唔好打我呀..海哥哥 :smile_40:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-9 01:15 PM 發表
出去食飯先~:smile_38:
後晚約定你~~:smile_38:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:16 PM 發表

你d風咁堅?? 我後晚可能去喎, 你有冇興趣??:smile_40:
都ok架... 我收路透社消息碼...你一過關...d海關已經打比我 :smile_40:
邊度 :smile_41:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 01:16 PM 發表

你包底....幾多個都可以玩別墅同388喇:smile_30:  
我講笑ja...唔好打我呀..海哥哥 :smile_40:
咁一定要人多先好玩既, 幾個人開就無謂啦, 顯得更加冇氣氛~~:smile_39:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:18 PM 發表

咁一定要人多先好玩既, 幾個人開就無謂啦, 顯得更加冇氣氛~~:smile_39:
你只要係度講一聲 : 開388或者別墅房  成晚消費 我(阿海)包底!!!
一定大把人去..人數方面唔駛擔心 :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 01:17 PM 發表

都ok架... 我收路透社消息碼...你一過關...d海關已經打比我 :smile_40:
邊度 :smile_41:
你去過仙樂都未? 我後晚諗住去闖下...如果有你帶路就更加好啦:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆