上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
772  7.4k

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:19 PM 發表

你去過仙樂都未? 我後晚諗住去闖下...如果有你帶路就更加好啦:smile_34:
冇.... 你唔係去中國城同天河個d架咩 :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 01:19 PM 發表

你只要係度講一聲 : 開388或者別墅房  成晚消費 我(阿海)包底!!!
一定大把人去..人數方面唔駛擔心 :smile_30:
good idea...為左大家開心, 我決定同你兩個一齊包底開388,
不過要下星期六喎...:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 01:21 PM 發表

冇.... 你唔係去中國城同天河個d架咩 :smile_30:
聽講幾正嘛, 咪想試下新野~~
你幫唔幫到手先?

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:21 PM 發表

good idea...為左大家開心, 我決定同你兩個一齊包底開388,
拉埋我落水  :smile_27:    下禮拜我可能已經收左山..
本身諗住依個禮拜已經收...依家改遲左....:smile_44:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:23 PM 發表

聽講幾正嘛, 咪想試下新野~~
你幫唔幫到手先?
未去過...點幫手  :smile_45:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 01:24 PM 發表

拉埋我落水  :smile_27:    下禮拜我可能已經收左山..
本身諗住依個禮拜已經收...依家改遲左....:smile_44:
遲多一個星期先收山啦~~:smile_14:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:26 PM 發表

遲多一個星期先收山啦~~:smile_14:
y:smile_41:  遲多個禮拜有咩節目...
我要搵返我既幸福返黎:smile_44:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:21 PM 發表

我第一個報名:smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-4-9 01:27 PM 發表

我第一個報名:smile_30:
都話海哥哥出到聲包底....實大把人參加 :smile_30:

出去做地盤仔了   :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆