上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
772  7.4k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-4-9 01:27 PM 發表

我第一個報名:smile_30:
hi 阿天, 阿ken 媾緊你個相中人啦喎, 你收唔收到風?:smile_30:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:40 PM 發表

hi 阿天, 阿ken 媾緊你個相中人啦喎, 你收唔收到風?:smile_30:
係??我都唔知tim.....我都祝佢成功..... ...如果佢掂左真係威過威士忌!!:smile_13:

蛋蛋~~你係唔係6-7點出發~~

係就搵埋我啦~

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-9 01:08 PM 發表

我以前成日第一~而加都lo唔到喇~:')
你而家成日淨睇唔出聲~~~:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 01:11 PM 發表

哈....咁咪要收埋導遊費.. :smile_30:
咁一定搵唔少bor~~:smile_30:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:14 PM 發表

hello 雀, 你估下次幾時先有機會再玩別墅房或者388??
真係好懷念....:smile_40:
近排忙d~~~
我估要最快5月到先有返d大party玩..
要開大房要預備下先得~~~
一定有機會o既~

後半年~~仲更加忙

好多人生日(包括我都係:smile_40: )

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 03:09 PM 發表
後半年~~仲更加忙

好多人生日(包括我都係:smile_40: )
係呀.....下半年先係多party月份....
所以而家休息定先~~

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:17 PM 發表

後晚約定你~~:smile_38:
後晚去邊呀?:smile_13:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:21 PM 發表

good idea...為左大家開心, 我決定同你兩個一齊包底開388,
不過要下星期六喎...:smile_38:
我報定名先呀~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆