上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
199  7.6k

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:26 PM 發表

遲多一個星期先收山啦~~:smile_14:
y:smile_41:  遲多個禮拜有咩節目...
我要搵返我既幸福返黎:smile_44:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-4-9 01:27 PM 發表

我第一個報名:smile_30:
都話海哥哥出到聲包底....實大把人參加 :smile_30:

出去做地盤仔了   :smile_27:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:19 PM 發表

你去過仙樂都未? 我後晚諗住去闖下...如果有你帶路就更加好啦:smile_34:
岩岩落地盤同你收左風....話仙樂都唔掂wo...好多投訴 :smile_44:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 02:22 PM 發表
蛋蛋~~你係唔係6-7點出發~~

係就搵埋我啦~
毛問題喇....到時電聯 :smile_44:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 05:41 PM 發表
:smile_30: 又要一個人住tim

唔洗幫你訂啦 可?
我一個人住酒店我驚架 :smile_13:    除非維維陪我喇 :smile_44:                   :smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 05:54 PM 發表
超~~~你會叫咩~~~唔怕跪玻璃呀
我駛驚...我今晚就同佢傾message :smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 06:07 PM 發表
咁唔該順手幫我send訂房:smile_30:

要單人呀~~雙人唔要~~

痴痴地 雙人房 真係有兩張雙人大床~~

搵邊個訓
咁恐怖....2張床...得1個人訓...真係幾驚下..:smile_27:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 06:56 PM 發表
蛋蛋今日又OT阿?? 你要OT到幾點呀
OT都知道幾點架咩:smile_45:  做完就閃架喇...更何況我依幾日都冇諗住要OT :smile_30:
幫你MESSAGE比維維訂左房喇 :smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-10 08:38 AM 發表

好寂寞tim:smile_39:
重好恐怖TIM.... :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆