0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
30  7.6k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-4-12 11:51 AM 發表

今晚見~~~:smile_38:
hi~天哥~

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-12 11:51 AM 發表
蛋蛋話6-7~~~~約你6點半啦~~OK嘛?

我等陣打埋俾LEGO

火山~~6點半準時阿 6點50有車~~
我都未知去唔去好!
我今日好眼訓!
今朝一早有野做!

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-12 12:03 PM 發表
你有邊次去之前唔眼訓架~~~:smile_39:

玩一陣你就唔想訓架啦:smile_45:
你真係清楚我架~:smile_40:

早晨呀

引用:
原帖由 lefov603 於 2008-4-14 11:05 AM 發表

早晨呀
火山
嗚.............嗚.............嗚..............
早晨呀 神人:smile_38:
做咩嗚呀!~身體好番d未呀?

引用:
原帖由 lefov603 於 2008-4-14 11:14 AM 發表

我發燒燒左四日到啦
但係依家退左燒
不過個頭就 fing 左fing 右個時咪會痛囉
所以我怕我燒壞腦呀
嗚...........嗚...............嗚.................
咁你就要休息多d喇!

4月19日......上半年度最後一次PARTY~:smile_13: 再下一次要到7月先有喇~
                    會請專用DJ打歌~~:smile_40:

當中包括CLUBBING, HIP HOP, HK DISCO, SUNDAY DISCO音樂
                    重會安排一場"SHOW DANCING MATCH"~~
                    得到最多人認同o既會"免當晚團費及另外得到獎金$500":smile_40:
                    想一齊玩記得一定要報名....:smile_38:

早晨呀 各位~:smile_38:

早晨呀 署長~旦旦~

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 11:14 AM 發表

唉~成日自己偷跳去珠海玩~
又唔預埋我地~
冇錯~旦旦你就唔岩喇~:smile_30:

前往最後回覆