上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
110  7.6k

進哥仔上左線既~~~

做乜O個日咁早走阿

唔通有著落:smile_44:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-14 11:24 PM 發表

收咩野山丫!!!

last man喎!!!我去到o既話~
一定同你死過!!
肥x~我地就叫小琴對付佢
所以無咩野影響咖喇應該!!
乜我仲有得SAY NO咩:smile_39:

旦旦開場10分鐘KO佢啦

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-4-15 01:51 AM 發表
如果我去到既話今次我做介女團團長:smile_44: ~哈哈......
你去到先講啦:smile_34:

『介女團』團長? 你咪得個『訓』字

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-15 11:11 AM 發表

喂喂喂~~~~唔係LAST MAN呀~~~
你地睇清楚...
係"SHOW DANCE"呀~~~~:smile_38:
SHOW Dance 同 last man 兩個我都退出啦

last man又俾人屈機唔玩得

SHOW DANCE 又唔夠旦旦同魔術師來

明屈機姐

早晨 冰雪 雀雀

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-15 11:49 AM 發表

我今個禮拜都未知去唔去... :smile_13:   真係想收山了.. :smile_44:
其實今個星期都last啦  之後都要暫別一排   咪當盡情癲多晚囉

加上有個唔識死既要做團長 咪去睇下佢又點死:smile_45:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-15 05:56 PM 發表

唯一既心事.....
依..你提醒左我d野...
死x恆....同我出黎 :smile_22:         你尋晚同維維講過d咩 :smile_22:
重有..依個禮拜係去...係咪唔可以叫維維去 :smile_41:     維維話今個禮拜又想黎玩wo :smile_27:
咩事阿  我岩岩先上來睇板啵 尋晚唔記得左

我唔知阿 你話事啦 你唔係叫人地搽蜜糖等你既咩

鬼鼠特推小組~~~

上來推推先~~

又來偷多分先去訓較

哈哈

雀雀 你真係忙得咁緊要阿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆