0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
8  7.6k

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:21 PM 發表

good idea...為左大家開心, 我決定同你兩個一齊包底開388,
不過要下星期六喎...:smile_38:
我第一個報名:smile_30:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-4-9 01:40 PM 發表

hi 阿天, 阿ken 媾緊你個相中人啦喎, 你收唔收到風?:smile_30:
係??我都唔知tim.....我都祝佢成功..... ...如果佢掂左真係威過威士忌!!:smile_13:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-12 11:23 AM 發表

早晨呀~恆哥仔~
你地幾點上呀?:smile_13:
今晚見~~~:smile_38:

500咁緊要??係咪真嫁? ...我都想參加喎....睇下就唔就到先

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 09:50 AM 發表

真架~~~
係BOR~~天哥~~今個星期你上唔上呀??
你上CROSSOVER埋你D HIP HOP~~~
一人玩一段音樂丫嘛~~:smile_40:
一半一半...我度緊..可能都係留番0係新地....(如果係打俾你)

請打碟真係好玩一萬陪...上星期跳到我幾鬼HIGH......

PS.我又要參加跳舞比賽:smile_40: )

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-16 01:58 AM 發表

你都參加既話~
我地又多一個勁敵咖喇~哈哈~

你做評判,唔係好d咩~:smile_30:
呵呵....唔制呀..我又要玩依個GAME ~~

最多如果我嬴左請大家食牛雜:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-16 01:15 PM 發表

慶工食牛雜   :smile_30:
哈哈...好野..知道我講咩:smile_30:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-17 06:07 PM 發表
其實唔關打唔打事既
佢其實日日都有捉~
不過睇你好唔好彩咖咋~
你唔好大迷又or早走就ok了~
冇錯..在新地建築物內...敢講不會有事....但外圍或其他地方就有D野.....

PS..大家都要互相提點...確保離場時個樣清醒

星期5...小弟在新地開房玩(STEAL JUMP:smile_44: )...有興趣可與我聯絡

前往最後回覆