44 12345
上一頁下一頁
發新話題

26/4 星期六晚珠海K Party!!!! (接受任何人報名)

收藏  |  訂閱
43  2.5k

26/4 星期六晚珠海K Party!!!! (接受任何人報名)

26/4 星期六晚珠海 K Party  (接受任何人士報名)

~~~大家請注意截止報名時間~~~

~~K Party截止報名時間 :23/4 晚6:00pm~~

1 ) 如你不是搞事份子
2 ) 如你有良好嘅酒品
3 ) 如你有多餘嘅錢
4 ) 如你有多餘時間想去玩
5 ) 如你想識多D一齊唱K嘅朋友
咁就絕對歡迎你報名 :smile_15:

玩樂地點 : 珠海拱北區域內酒店K場
集合時間 : 自行前往

回程時間 : 自行安排 (可在珠海 / 經澳門回港)
名額 : 6人起行, 上限10人
住宿 : 可經小弟代訂3星或5星酒店 (房費RMB350-550)
軍團費用 : 全場AA(入場先收RMB350, 主打飲紅酒或黑牌, 唔夠我包底) :smile_13:

女友招式 ︰200 - 800 - 1000

~~~為免 PK 玩嘢~~~

所以出D規矩,敬請各C兄見諒   
1 ) 到場即收團費
2 ) 上房前先通知團長安排

3)  全程嚴禁拍照
4)  全場禁毒

歡迎任何人參加 , 年齡無分界限, 最緊要齊齊開心!!!!
~~~( 小偷 , 騙子, 記者 , KO , 25仔  除外 )~~~
純緒交友玩樂 ,開心 , 安全最更要!!!:smile_15:
如果你們有興趣一齊玩,可PM我!!!!
記得留名及電話( 香港和國內 )
報名不到,永久Bad List!!!!
地點免問,揚咗無得玩!!!!

收費點先?
去玩, 始終都係 join 幾個朋友 AA 製好玩好多, 唔使比人掙多手.

路過支持下:smile_38:

引用:
原帖由 人渣Cotton 於 2008-4-16 01:13 AM 發表
收費點先?
去玩, 始終都係 join 幾個朋友 AA 製好玩好多, 唔使比人掙多手.
始終要睇飲幾多, 好似我同d朋友去cp飲紅酒, 5個人埋單都每人要RMB500

very interested, but
女友招式 ︰200 - 800 - 1000

1000.... quite expensive

引用:
原帖由 calvinlhk 於 2008-4-16 00:02 發表
26/4 星期六晚珠海 K Party  (接受任何人士報名)

~~~大家請注意截止報名時間~~~

~~K Party截止報名時間 :23/4 晚6:00pm~~

1 ) 如你不是搞事份子
2 ) 如你有良好嘅酒品
3 ) 如你有多餘&# ...
你d字眼好熟口面喎:smile_41:
is copy??
祝樓主玩得開心:smile_15:

回覆 #1 calvinlhk 的帖子

全程咪兩千都唔止

師兄有無去過
昌x假日 SN 或
x安新世界 SN

do you have any comment?
what will be the price if i get there afternoon & need a room overnight ?

好吸引 :smile_13:

[fly]...推帖Post Pushing#Tks For Your Sharing#路過當支持#...[/fly]
[fly]...又係時候賣廣告 黃金時段每6秒6毫...[/fly]

44 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆