上一頁下一頁
發新話題

26/4 星期六晚珠海K Party!!!! (接受任何人報名)

收藏  |  訂閱
43  2.5k

引用:
原帖由 calvinlhk 於 2008-4-16 12:02 AM 發表
26/4 星期六晚珠海 K Party  (接受任何人士報名)

~~~大家請注意截止報名時間~~~

~~K Party截止報名時間 :23/4 晚6:00pm~~

1 ) 如你不是搞事份子
2 ) 如你有良好嘅酒品
3 ) 如你有多餘&# ...
介紹一間四星級酒店比你,嘉麗萬豪,全新裝修,300/晚

引用:
原帖由 calvinlhk 於 2008-4-16 12:02 AM 發表
26/4 星期六晚珠海 K Party  (接受任何人士報名)

~~~大家請注意截止報名時間~~~

~~K Party截止報名時間 :23/4 晚6:00pm~~

1 ) 如你不是搞事份子
2 ) 如你有良好嘅酒品
3 ) 如你有多餘&# ...
珠海大場,酒水應該起碼450喎(如果係飲威綠),甘你會貼好多:smile_13:

回覆 #12 花無缺1974 的帖子

可能人地識人 有唔錯的折頭呢:smile_13:

回覆 #11 花無缺1974 的帖子

係咪 1400 CHECKIN - 第二日 1400 CHECKOUT先:smile_13:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-4-21 11:25 AM 發表
係咪 1400 CHECKIN - 第二日 1400 CHECKOUT先:smile_13:
我前晚住,係晚上十點入住,早上八點check out

珠海酒店規舉,應該係一點CHECK OUT喎,咩有甘好酒店兩點鐘CHECK OUT咩:smile_14: ,介紹幾間黎用一用:smile_47:

回覆 #15 花無缺1974 的帖子

我9吹架咋 哈哈 花兄:smile_30:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-4-21 11:34 AM 發表
我9吹架咋 哈哈 花兄:smile_30:
我重以為甘荀添:smile_13:
9吹:smile_22:
你想學OPEAL:smile_30: :smile_44:

回覆 #17 花無缺1974 的帖子

我要食蟹王麵:smile_44:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-4-21 11:41 AM 發表
我要食蟹王麵:smile_44:
我要做港燦窮西,日日自強:smile_44: :smile_30:

回覆 #19 花無缺1974 的帖子

唔好咁話我啦:smile_13:

D台又一經典:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆