上一頁下一頁
發新話題

米高@藍毛合辦4月18號晚cRoSS OvEr沙灣の仁K ParTy

收藏  |  訂閱
131  2.2k

米高@藍毛合辦4月18號晚cRoSS OvEr沙灣の仁K ParTy

M : 米高 B : 藍毛 X : 某網友

B : 點呀....星期五有咩搞呀:smile_41:

M : 無呀....都係返上大陸啦:smile_45:

B : 好耐無見你喎 又去左沉....呀?:smile_30:

M : :smile_22: #$%^&*

B :好耐無同你飲酒喇喎:smile_45:
M : 係呀! 閉關嘛! 無時間呀!!!:smile_34:

B : 星期五一齊搞仁K Party好無:smile_41:

又可以見下你 又可以飲酒 又可以....:smile_47:

X : 係啦! 好耐無見Michael搞團喇:smile_13:

M : 你地班魔鬼:smile_22:  好啦好啦

大家星期五晚見啦:smile_30:

-----------------------------------------------------

如果以下幾項你中左一個或以上 或者 應晒棍的話

切勿猶豫 火速PM 我報名 名額有限 唱完即止

A : 有時間玩番一晚

B : 有閒錢比我地賺

C : 你夠淫:smile_47:

D : 想見到藍毛......:smile_40:

E :  想見到我......:smile_13:

F : 唔想係香港ON9去黎Neway唱好K:smile_30:

G : 沒有抱著FOC的心態:smile_44:

H : 落吧落到悶:smile_40:

..

....

.....

.......如果你一項都唔中

恭喜您 您可以幫手回覆

"Thanks for sharing":smile_30:

大家快D報名喇喂:smile_38:

------------------------------------------

詳細見 :

http://www14.188channel.com/viewthread.php?tid=6312386&extra=page%3D5

日期 : 2008年4月18日 星期五晚

時間 : 晚上6:45羅湖出發

地點 : 沙灣

酒水收費 : 位位人仔250

全場啤酒汽水任你飲!!!!!!

囡囡收費 : 2 - 3 - 6

出席名單 :

1. 藍毛

2. 米高

3. 米高朋友

4. Eric

5. 藍毛朋友一

6. 藍毛朋友二

.....................

第一:smile_34:

霸位:smile_38:

[fly]No...2...:smile_30: [/fly]

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-4-16 11:32 PM 發表
霸位:smile_38:
今日.....淫笑的剌客話我知 原來你住我附近(深圳)

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-4-16 11:32 PM 發表
No...2...:smile_30:  
厲害:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-4-16 11:36 PM 發表

今日.....淫笑的剌客話我知 原來你住我附近(深圳)
係:smile_44: 翠x:smile_41:

引用:
原帖由 姣婆四號 於 2008-4-16 11:40 PM 發表

係:smile_44: 翠x:smile_41:
不是 是淫笑大廈:smile_44:

星期五晚點呀你:smile_45:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-4-16 11:41 PM 發表

不是 是淫笑大廈:smile_44:

星期五晚點呀你:smile_45:
我係四號:smile_30: 我都唔識唱歌:smile_44:

引用:
原帖由 姣婆四號 於 2008-4-16 11:43 PM 發表

我係四號:smile_30: 我都唔識唱歌:smile_44:
PM我啦:smile_30: 你唔洗識唱 你識就ok:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆