上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.3k

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-18 03:03 PM 發表
新POST~我推吓先~
THANK YOU呀.....火山~~~:smile_38:

我都推多下出去先~~~:smile_43:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-18 03:07 PM 發表

我唔上CP呀~~~:smile_14:
重諗住可以半CROSSOVER TIM~:smile_13:
唉~約好左落吧...冇我唔成事...可惜可惜

PS.我再試下NUT唔NUT到身先:smile_45:

我仲燒左隻個人精選CD.諗住聽晚打....

一係聽日俾呀豪仔拿俾你...睇下0岩唔0岩聽丫

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-18 03:07 PM 發表

重諗住可以半CROSSOVER TIM~:smile_13:
喜喜:smile_30:

引用:

~~你聽晚唔去架?

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 03:54 PM 發表

~~你聽晚唔去架?
阿雀應該打錯左...

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 03:14 PM 發表

喜喜:smile_30:
咩野意思呢~~~

有個好不幸既消息~
我同力高好有機會去唔到了~shit!!!:smile_27:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 04:07 PM 發表

阿雀應該打錯左...
我想佢意思係之後幾個月都唔上cp,.想同我crossover一次:smile_13:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-4-18 04:22 PM 發表

我想佢意思係之後幾個月都唔上cp,.想同我crossover一次:smile_13:
係呀~因為個個都諗住休息返一排先~

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:22 PM 發表
有個好不幸既消息~
我同力高好有機會去唔到了~shit!!!:smile_27:
唔係阿化:smile_22:  到今日先知你地可能去唔到

我房都訂埋啦:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆