上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.3k

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:21 PM 發表

咩野意思呢~~~
喜氣洋洋咁一大班玩返晚既意思 :smile_44:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:24 PM 發表

唔係阿化:smile_22:  到今日先知你地可能去唔到

我房都訂埋啦:smile_22:
頂~我都係剛剛先知咋~
星期日要返工~~而家諗緊衝唔衝關囉~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-4-18 04:22 PM 發表

我想佢意思係之後幾個月都唔上cp,.想同我crossover一次:smile_13:
應該就係喇...點都要休息前...玩返晚喪先得既...

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 04:27 PM 發表

喜氣洋洋咁一大班玩返晚既意思 :smile_44:
咁點解要兩個喜字~仲要紅色咁吉利先!!!:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 04:28 PM 發表

應該就係喇...點都要休息前...玩返晚喪先得既...
我都想停戰之前玩返晚癲既:smile_38:

不過小左『魔術師』同『力高』 我會玩得無咁開心囉

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:28 PM 發表

頂~我都係剛剛先知咋~
緊系沖啦:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:28 PM 發表

頂~我都係剛剛先知咋~
沖關就係喇...撩我去自己唔去..:smile_22:    我點都要做魔鬼一次..:smile_34:
SHOW DANCING MATCH wo..冇你點成事呀..:smile_39:

引用:

咁點解要兩個喜字~仲要紅色咁吉利先!!!:smile_22:
咁大家開開心心玩wo...梗係吉利d喇...:smile_44:  唔好亂諗喇..:smile_40:

引用:

你都衝慣架啦.....你諗下

停戰之前最近一夜啵

幾有記念性 梗係衝啦......................『好在我唔洗衝姐:smile_13: 』

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:30 PM 發表

我都想停戰之前玩返晚癲既:smile_38:

不過小左『魔術師』同『力高』 我會玩得無咁開心囉
xxx同xx唔去...唔通要我準時收山 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆