上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.3k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 04:32 PM 發表

咁大家開開心心玩wo...梗係吉利d喇...:smile_44:  唔好亂諗喇..:smile_40:
旦旦 有D野大家心知肚明咪得囉:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:32 PM 發表

你都衝慣架啦.....你諗下

停戰之前最近一夜啵

幾有記念性 梗係衝啦......................『好在我唔洗衝姐:smile_13: 』
沖呀沖...快搶攻...:smile_22:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:33 PM 發表

我唔明wo.... 咁大家開開心心..喜氣洋洋...玩前半年最後一個趴地唔好咩 :smile_44::smile_40:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:28 PM 發表

頂~我都係剛剛先知咋~
星期日要返工~~而家諗緊衝唔衝關囉~
唔係呀化..我原本聽晚都黎唔到...

但見聽晚有比賽咁過癮..諗住推左果邊同你片過嫁麻...

你衝關啦都係...後生仔.一晚半晚小事啦

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-18 04:30 PM 發表

緊系沖啦:smile_30: :smile_43:
你地梗係講得輕鬆啦~

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:33 PM 發表

嗱~你地唔好亂咁講野呀下!!!
小琴唔鍾意咖!!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-4-18 04:35 PM 發表

唔係呀化..我原本聽晚都黎唔到...

但見聽晚有比賽咁過癮..諗住推左果邊同你片過嫁麻...

你衝關啦都係...後生仔.一晚半晚小事啦
天哥~你咁~即係迫我咖咋喎~~~
雖然我都好想同你挑戰下~:smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 04:35 PM 發表

我唔明wo.... 咁大家開開心心..喜氣洋洋...玩前半年最後一個趴地唔好咩 :smile_44::smile_40:
我都真係好想好想玩~

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:38 PM 發表

嗱~你地唔好亂咁講野呀下!!!
小琴唔鍾意咖!!
:smile_30:  小琴鍾意個d野佢唔做...唔鍾意個d做曬出黎

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:40 PM 發表

我都真係好想好想玩~
係囉   喜喜洋洋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆