上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.3k

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:37 PM 發表

你地梗係講得輕鬆啦~
我以前個個星期都系甘樣沖關返工架啦.....:smile_43:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 04:41 PM 發表

係囉   喜喜洋洋
旦旦~好喇下你!!!~一陣俾人知道就死!

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:42 PM 發表

好喇好喇..唔講喇..
我地講返小琴....:smile_30:

我勁無奈囉~~~講兩句姐:smile_13:

又搵小X 出來大我.....:smile_13:

唔講囉..........『自閉中』

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-18 04:41 PM 發表

我以前個個星期都系甘樣沖關返工架啦.....:smile_43:
唉~咁我之前都係咁~
咁即係一定要我衝咖咋喎~

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:42 PM 發表

點會知姐....:smile_44:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:44 PM 發表

x琴唔鍾意人地自閉咖~~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 04:43 PM 發表

好喇好喇..唔講喇..
我地講返小琴....:smile_30:
你叫左維維搽蜜糖等你未呀

人地一早同你SEND SMS 幾好呀

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 04:44 PM 發表

小琴唔鍾意人勁無奈架 :smile_44:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 04:44 PM 發表

唉~咁我之前都係咁~
咁即係一定要我衝咖咋喎~
咁緊系啦....

關唔拎黎過....就緊系拎黎架啦....:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆