上一頁下一頁
發新話題

荃灣新開足浴店

收藏  |  訂閱
63  25.7k

回覆 #5 kathy125 的帖子

me too:smile_44: :smile_44:

i wanna try:smile_30:

引用:
原帖由 lovesummer 於 2008-4-19 11:46 AM 發表
例牌:1個鐘50分鐘
1個鐘128
2個鐘250
3個或以上,每個鐘108
我就做左三個鐘....:smile_30:
d女30左右啦......:smile_38:
so expensive......

廣告 廣告 廣告 廣告

咩係正骨, 真係唔識分  :smile_42:
正中帶邪? 半邪半正?
第一part 按摩, 手法技術好正路.
到第二part 推油, 推 lin頭, 加送掃袋袋, 攪到起晒頭時, 又話無hj 服務, 咁究竟想點? :smile_45:
可能係只做熟客, 怕放蛇?

我係新手, 係咪個個場d 女都會用: 自己好想找個男朋友這招來氹客架?

引用:
原帖由 wild 於 2008-4-18 10:37 PM 發表
荃灣海壩街榕榕酒家對面, 今天有新足浴店開張, 要行上三樓, 還有鐵閘.
有沒有人試過這新場?  係正骨定邪骨?
榕榕對面叫乜乜名價錢o

引用:
原帖由 darkguy 於 2008-4-23 10:15 AM 發表
咩係正骨, 真係唔識分  :smile_42:
正中帶邪? 半邪半正?
第一part 按摩, 手法技術好正路.
到第二part 推油, 推 lin頭, 加送掃袋袋, 攪到起晒頭時, 又話無hj 服務, 咁究竟想點? :smile_45:
可能係只做熟客 ...
新場何來熟客,新開幾日唔通早午晚三歺就熟客

引用:
原帖由 leekei 於 2008-4-23 09:27 PM 發表

新場何來熟客,新開幾日唔通早午晚三歺就熟客
聽講 d 技師本身有一定熟客數目才會敢開新場嘛

thanks for sharing:smile_14:

引用:
原帖由 darkguy 於 2008-4-23 10:15 AM 發表

我係新手, 係咪個個場d 女都會用: 自己好想找個男朋友這招來氹客架?
當然唔係啦! 要有條件架!
第一, 個囡囡知道自己個樣可以引到d 麻甩佬上吊, 先可以用哩招啦
第二, 麻甩佬個樣睇落及表現似水魚啦, 連囡囡係 c9 都睇唔出, 哩招先可以成功架!
有d 麻甩佬真係會「豬」到以為d 囡真係會鍾意佢架, 不斷捧場加鍾, 仲送大禮物.......:smile_30: :smile_30: :smile_30:
到個麻甩佬追得緊時, 咪先同個麻甩佬講自己係有老公的c9......:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆