上一頁下一頁
發新話題

西灣河鴻X按摩

收藏  |  訂閱
72  22.4k

Yes, have to try and no one can guarantee anything.

引用:
原帖由 thaddeus 於 2008-4-23 11:08 PM 發表
琴日下午有空閒, 去西灣河鴻X按摩, 招乎我ga係約30歲左右女士, 叫亞玲. 按摩手勢唔差, 身材標準, 可惜無乜波. 玩雀也OK! 主動除bra帶, 衰在無乜揸手. 兩個鐘收二佰, 另tips 一佰. 算幾滿意啦!
c兄,請問鴻X有無凉冲架?有無衫換架?

引用:
原帖由 blowking 於 2008-5-13 08:26 PM 發表
c兄,請問鴻X有無凉冲架?有無衫換架?
有涼沖. 你唔使著衫. 佢有孖yin tong 卑你著.

:smile_29: :smile_29: :smile_29:

冇波玩~~??

咁你玩左D乜而令你俾左$100 TIPS呢??

一舊水 咬波 三指插入西 一指入c眼 條中女阿余一路打一路仲淫叫 大力少我大力少我 我老公冇x用 吾x得 你好x硬 好x多精ah

re...............................

引用:
原帖由 mdmbutterfly 於 2008-5-14 02:34 PM 發表
一舊水 咬波 三指插入西 一指入c眼 條中女阿余一路打一路仲淫叫 大力少我大力少我 我老公冇x用 吾x得 你好x硬 好x多精ah
是哪一間按摩店﹖

文娛中心對面>>>>>>>>>>>>

引用:
原帖由 mdmbutterfly 於 2008-5-14 02:34 PM 發表
她的對白很精采!
我聽後一定快射!狂噴!
她的服務態度值得俾多2草!

引用:
C Hing - u are star.  All the men and BGs in the whole shop listening you two playing as you screaming so loud.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆