[原創作品] 快閃故仔:新春竟然識到我一直心儀女嘅blogger

收藏  |  訂閱
39  32.5k

快閃故仔:新春竟然識到我一直心儀女嘅blogger

Mabel唔算網紅,佢寫blog、玩IG。佢個blog周時圍繞一啲性話題,開放但唔cheap。佢個IG間中見到佢條波罅,但相比嗰啲周時派福利嘅𡃁模,你會覺得Mabel算係正經女仔。

佢有正當職業,做marketing。

我周時睇Mabel啲相,覺得比起好多周時曬對車頭燈出嚟嗰啲𡃁模,佢approachable得多。

尤其是睇佢個blog嗰啲性話題,覺得佢純粹分享自己鍾意做嘅嘢,唔係賣弄色情。佢亦都表明自己係好專一嘅女仔,只係會同男朋友做,唔會同第啲人玩。

有時候睇佢嘅泳裝相,波唔係好大,但相比佢苗條嘅身材就顯得好有睇頭。佢雙腿修長,着起泳褲,雙腿同三角位之間有個鬆動嘅虛位,三角地帶零舍賁起,睇到我好想睇吓佢個屄係咩樣。

有段時期,我睇佢啲帖知道佢同男朋友有問題,好似話男朋友背叛佢之類,佢哋分咗手。

冇幾耐,我見到好多狗公留言撩佢,一啲稍有挑逗意味嘅留言,Mabel一律唔啋。

然後,佢出post,話佢雖然鍾意講性,亦鍾意做,但係佢只係鍾意同愛嘅人做,唔鍾意打友誼波,更加唔鍾意同唔識嘅、有女朋友嘅、有家室嘅人做,叫啲人不論佢識嘅又好唔識嘅又好自重,否則即刻block。

為免俾佢block咗我冇得跟進佢啲更新,我一路唔撩佢。

直到有一次,佢like我啲相。

我好意外,亦都高興。我同Mabel唔相識,通常呢啲女絕少主動like生普人啲嘢。

於是我like番佢啲嘢。

我通常做法係,你like我一張相,我會like番你兩張。

跟住佢禮尚往來,於是我又回敬番佢。

有一日,我正諗住作個關於佢嘅故仔,突然收到個訊息。

係Mabel!

喜出望外。

新年快樂,你影啲相好靚。

新年快樂,多謝。

你係攝影師?

唔係,只係鍾意影。

你鍾意街拍同影景?唔鍾意影人像?

冇人肯俾我影吖嘛。

請個女仔俾你影囉。

我唔鍾意嗰種攝影吖嘛。

哦…呀…係呢,你好鍾意我啲相?定還是我like你所以你like番我?

妳冇理由對自己嘅魅力咁冇信心啩?

哈,我知道我有。

係呢,妳做marketing嘅?

係,不過最近冇嘢做,炒散。

點解嘅?

之前個經理周時食我豆腐,我屌鳩佢,咁就冇得做啦。

哦。

你呢?

我係精神科醫生,違反專業操守,俾人吊銷執業資格,而家搵份好普通嘅工做都冇人請。

慘慘豬…

係呀。

你犯咩操守?

同女病人發生性關係。

吓…乜原來你係咁嘅人…

咩呀?我同佢真心相愛㗎,點知…

咁你而家同佢點呀?

散咗啦…我好愛佢㗎…而家人又冇,職業都冇埋…

慘慘豬…

咪同妳一樣囉。

我哋同病相憐。

嗰次,我同Mabel傾咗大半朝,臨下線,我忍唔住話,好開心。

我都係。

真嘅?

係呀。

我可唔可以再同妳傾偈?

可以呀,我聽日呢個時間搵你得嘛?

可以呀。

😄

😄

第二日,佢果然準時發訊息嚟。

我哋又試傾咗大半朝。

聽日,你發訊息俾我得嘛?

求之不得添啦,怕妳唔鍾意啫。

唔會,我唔想淨係我搵你傾偈,你得閒都可以搵吓我㗎。

好。

點知,嗰日下晝,佢突然發訊息過嚟。

好悶。

妳做緊乜?

返緊工。

做緊乜嘢工?

幫朋友睇舖、賣嘢。

新春咁早開市?賣乜嘢㗎?

性商店…

😅

😅

我一時諗唔到點樣接,佢問,有冇興趣嚟睇吓?

求之不得啦,喺邊度?

九龍公園隔嚟。

我搵日嚟。

好。

下線後,我反正冇嘢做,心思思,決定過去裝吓佢。

喺九龍公園側邊搵搵吓,終於搵到間舖。

裝入去,見到一個西裝友攞住條假鳩問緊佢嘢。

Mabel面紅紅,面有難色。

如果好似呢碌咁妳頂唔頂得蒲?

先生,你唔係買嘢好行夾唔送。

我買嘢都要了解吓㗎,我要知道好似妳咁索嘅女士,有冇試過好似呢條咁粗、咁長同埋咁嘅硬度㗎?

我見到Mabel正想開拖嘅時候,我同Mabel講,今日我哋早啲收舖,妳落閘、收工啦,我招呼呢個先生。

我扮哂老細同Mabel講。

佢最初打個突,但係佢喺IG見過我啲相,好快認得我。

條西裝友問Mabel,呢個妳同事?

Mabel走過嚟繞住我手,對西裝友話,我老闆兼我條仔。

哦…咁撚叻唔好叫條女賣呢啲嘢。

我話,冇,我女朋友讀sexuality,佢嚟observe吓啫。

而我boyfriend係精神科醫生,呢檔嘢佢當業餘興趣。

西裝友冇癮走開。

唔該哂…

睇嚟妳唔適合賣呢啲嘢。

有咩辦法,乜都要做…又話第日至嚟嘅?

係,突然想嚟…

第一次見…

佢有少少靦腆咁講。

之前一路睇妳IG啲相,冇諗過竟然可以見到妳本人。

係咪比你想像中樣衰?

唔係呀,一樣咁索。反而妳啲相睇落好串。

係咩…哈哈…其實,我從來冇試過同網友見面…

乜妳當我係網友咩?我以為我只係妳嘅粉絲…

嘩,我邊度有粉絲呀?

冇咩?嗰啲周時喺妳度留言嘅係咩嚟?

嚡,嗰啲…其實我都已經好正經㗎喇,唔係咩?

冇錯,相比好多周時派福利嗰啲女仔,妳好保守㗎喇。

咁我唔係靠呢啲搵食…

開舖開到幾點?

夜晚…10…

咁妳食飯點?

收舖一吓,去附近買。

反正我嚟到,我幫妳買啦。

唔好,一陣又有啲麻甩佬嚟到,我一個人喺度唔知點應付,一齊出去啦。呀,係喇,你介唔介意喺度做?我同老闆講請多個人,最多大家收平啲人工,多個人我冇咁驚。

可以試吓吖。

於是,Mabel開始逐樣產品向我介紹。

呢隻,係春藥嚟。

係禁藥嚟…

你知道?

妳唔記得我原本做邊行?

係喎…呢度好多熟客都係嚟買呢隻嘢。

啲男人唔起頭,食咗佢可以威風一排,但係長遠會令到佢哋冇得救。

佢哋本來已經冇得救,至會食呢啲藥。食咗可以威風吓都好過冇吖。

唔係囉,其實好多以為冇得救嘅本來都有得救,但係食咗呢隻嘢之後就真係冇得救喇。

係?咁點算?

妳識人食呢隻嘢咩?

介紹咗個friend買俾佢老公食…

佢買過幾多次?

一次。

有得救,叫佢睇我。

係喎,與其你喺度做屈就咗你,你估可唔可以喺呢度睇埋症呢?

可以呀,我讀過性治療,有牌㗎。雖然唔可以再做精神科醫生,我用治療師名義,私底下接case,可以呀。但係,有冇客呢?

呢度好多人嚟買呢啲春藥,佢哋都有問題㗎嘛,你接哂佢哋嚟做咪得囉。

但係妳老細應該好多生意都係呢班人,我截哂佢哋,妳老細冇咗大班客,佢冇生意,妳咪失業囉。

可以同佢傾合作。

可以諗喎。

Mabel繼續向我講解貨品。

佢攞起頭先個西裝友攞嚟問過佢碌假鳩,話,呢支唔使我解釋喇啩。

我攞上手,摸吓、捋吓。

由硬度到觸感,好有真實感喎。

Mabel有啲面紅。

我忽然記得睇過佢喺網誌寫過關於男人嘅硬度,佢話男人嗰度唔夠硬的話,插入去比死難受。

早兩日睇過佢寫佢試假狗。

佢寫,碌嘢硬度同真嘢一樣,個形又大碌又靚。以前同男朋友做都好滿足,而家冇男朋友,試吓用工具嚟自製滿足,有另一番感覺。

我即管問Mabel,妳試過呢碌嘢?

你睇過我個blog?

有吖。

係呀…我試過…

就係呢支?

係,呢度就得呢一支…

我竟然揸住插過入Mabel個屄碌棍…唔怪得當我捋支嘢嗰陣,佢個樣咁靦腆啦…

(未完待續)

唔錯,想追落去,幾好睇😁

回覆 1# dcat20 的帖子

吾好爛尾,甘精彩,👍👍👍👍

引用:
原帖由 maymay8880 於 2020-1-31 10:17 發表 查看引用來源
恭喜發財。

多謝多謝,會寫落去,呢個係極短篇故仔。
引用:
原帖由 hyz123 於 2020-1-31 14:22 發表 查看引用來源
恭喜發財,多謝鍾意。

印象中,我只係爛過兩次尾,數學女天才同埋Morning朱。

引用:
原帖由 maymay8880 於 2020-1-31 10:17 發表 查看引用來源
恭喜發財。

多謝多謝,會寫落去,呢個係極短篇故仔。
引用:
原帖由 hyz123 於 2020-1-31 14:22 發表 查看引用來源
恭喜發財,多謝鍾意。

印象中,我只係爛過兩次尾,數學女天才同埋Morning朱。

回覆 5# dcat20 的帖子

樓主的故事永遠有驚喜

等你更新,己經好少有人出文

mabel tsang? XD

引用:
原帖由 ravenyou 於 2020-2-2 20:55 發表 查看引用來源
mabel tsang? XD
故事純粹虛構,如有雷同,實屬巧合
引用:
原帖由 Kelvinpwy 於 2020-2-1 11:18 發表 查看引用來源
樓主的故事永遠有驚喜
多謝欣賞
引用:
原帖由 farm1615 於 2020-2-1 16:27 發表 查看引用來源
等你更新,己經好少有人出文
會盡快

支持一下 真係少左人出文

前往最後回覆