[原創作品] 快閃故仔:新春竟然識到我一直心儀女嘅blogger

收藏  |  訂閱
39  32.5k

引用:
原帖由 hitmypat 於 2020-2-6 21:29 發表 查看引用來源
樓主,快d寫落去啦,好想睇
因為同一時間為另一個故仔埋緊尾,會寫㗎喇

引用:
原帖由 主音仔^^ 於 2020-2-6 22:26 發表 查看引用來源
好想師兄快啲更新。唔知會有幾多集呢
呢個係快閃故仔嚟嘅,就快寫。

引用:
原帖由 kentwby 於 2020-2-5 18:32 發表 查看引用來源
多謝師兄好文, 從自我的台灣女友後,再有佳作,贊
引用:
原帖由 主音仔^^ 於 2020-2-6 22:26 發表 查看引用來源
好想師兄快啲更新。唔知會有幾多集呢
多謝鍾意。

完結篇嚟喇。

* * *

完(上)

Mabel雙腿修長、幼幼,顯得條罅好脆弱咁。我沿住佢毛毛遮遮掩掩之下撥開條罅出嚟舔吓、舔吓,Mabel肉緊咁抓實我膊頭。

舔咗陣,我細細力反開佢個外唇,搵到佢溪澗出口頂嘅尖端,就輕輕錫吓、舔吓佢。

Mabel呀一聲,抱到我個頭好實。

我舔佢粒核一輪,再反開佢內唇,露出裏面粉紅色嘅嫩肉。舔一吓,佢捉得我更緊,話,好爽呀。

我就仔細品嚐佢裏面鮮嫩嘅鮑肉。

居然可以同Mabel做咁親密嘅嘢,之前追佢IG啲相都諗唔到呢種事情會發生。

我細意嘆佢塊蝸牛,佢緊緊捉實我,不停拉緊下身,仲開始漏水。我食到佢個西陣味,鹹鹹哋、腥腥哋…好醒神。

我於是一嘢吸啜佢。

吖…Mabel大嗌,你好犀利…

我冇答佢,繼續舔、舐、吸、啜佢啲嫩肉,手指不停挑逗佢個西頂端粒核。

Mabel成身震,不斷抽搐。

吖…吖…

我上番去望住佢,佢眼眶、面頰泛紅,一臉恍惚、迷惘咁睇住我。

你好厲害。

鍾意嘛?

佢up頭。

我哄埋去想咀佢,佢話,不如我用口幫番你,我呢方面都幾ok,大家切磋吓。

好吖,交流吓。

Mabel咀唇翹翹咁,吸啜起細佬個頭嘅時候個樣投入、專注,幾誘人。

佢口技可以嘅,但係比較單一,只係吸啜、吞噬,同我遇過技巧比較好嘅對手有啲距離。

佢見我好似冇特別激動咁,就停落嚟,問,有改進空間?

我話,介意我俾少少意見嘛?

歡迎,指點吓吖。

唔敢當,妳試吓幻想我係妳所愛嘅人,妳會點做?

都係差唔多咋喎,有關咩?

哦,咁嘅,不論接吻、口交、做愛,做得好唔好都有三大因素,就係心態、能力、技巧。我通常睇心態先嘅,假如好愛一個人,就自然會落力、投入。但係假如好愛一個人,都做得唔夠好,就可能係能力同技巧嘅問題。

Mabel大感興趣,話,我想了解多啲。

我知道開正佢嗰瓣,就話,嗱,妳當正我已經做咗妳條仔,妳愛到我死,再試一次,我慢慢指導妳。

好,你俾兩分鐘我。

佢睇住我,慢慢見到佢面容有變化,然後突然好激動咁抱實我,起勢咀我。

我知道佢係盡力入戲,從佢錫我咁激動,睇嚟佢入到喇。

Mabel咀唇翹翹,幾好咀。佢抱實我嘅雙手喺我背脊亂摸,條脷一嘢吐入我口裏面。

我貪心咁揸佢唔算大嘅波波同撥弄佢lin lin,用我條脷迎戰嘅時候,食到大家啲分泌物陣味。

佢脷交功夫一流。

我試過嘅港女之中,脷交都唔得嘅,拘謹、保留。大陸妹、臺灣妹、泰妹同馬來西亞妹就投入、付出好多喇,佢哋錫咀功夫各有千秋。

尤其係我試過一個叫做石榴(泰國人鍾意用生果名做名)嘅女仔,錫咀功夫真係犀利,可以同佢淨打車輪四個字都唔厭,完全投入、陶醉。

Mabel以港女嚟講,係我錫過之中最享受。

佢翹翹嘅咀唇本身好錫,呢吓係先天條件,冇得講。但係佢脷交時嗰種肉緊、細緻,相信係由於佢之前好愛佢啲男朋友,喺完全投入、付出之下自己培養出嚟。

佢尖尖嘅脷仔喺我口裏面不停挑逗我,我想挑逗番佢嘅時候,佢偶然同我糾纏一陣,然後不斷亂竄,跟住突然舔吓、吸吓我,好過癮。

咀咗陣,佢面紅紅咁望住我,問我佢做成點?

我話妳呢個好得。

想再試吓幫我用口,你指導吓我吖。

妳唔想做愛咩?

…我哋啱啱先識咋喎…

妳個妹而家㷫唔㷫?

好熱、好脹。

咁咪係囉,妳都想㗎嘛。唔介意的話,大家交流一吓吖。我唔敢講我係最勁、好過哂妳以前啲仔,不過我相信大家應該有好多嘢可以切磋吓,除非…

除非咩?

除非妳對我冇feel…

有吖…頭先一路你用口嘅時候,我已經開始有feel,跟住同你kiss嘅時候…

咩?

感覺你好似已經喺我條仔…

我驚喜,攬實佢膊頭,望住佢。

Mabel有啲靦腆咁問,你當我係fwb定乜嘢?

乜嘢即係乜嘢?

冇嘢喇…你教我口交啦…等我學吓點樣服侍男人。

一陣先啦。

佢面露疑惑嘅樣。

妳唔想做愛咩?

佢諗咗一吓,捉住我手入去佢個窿出面,話,你自己睇吓。

我篤隻手指入去Mabel個肉窿裏面,佢嗰度好㷫,已經滑潺潺。

你咪話你個friend喺你身上自high夠先至俾你上嘅…

係吖。

可唔可以話我知佢點樣做?

好,妳上嚟。

Mabel就坐上去,我正想篤入去。

佢話,你唔係真係我條仔。

我俾佢吹漲,呢頭話佢感覺我好似佢條仔,跟住叫我自己摷吓佢個西等我知道佢已經濕哂,嗰頭又話我唔係佢條仔,到底想點?

妳唔俾我入去嘅話,我點話俾妳知道呢?

佢話,我唔知道你諗住點,但如果你唔係我條仔,我冇辦法做到。

妳唔係話對我有feel咩?

係就係,不過…

算喇,妳責住我,我唔插入去,妳用妳呢度…我指一指佢陰蒂,喺我上面磨我。

Mabel擒上我度,用佢個妹貼住我碌棍。咁樣接觸法,好鬼親密,好想即刻隊入去。

跟住佢就慢慢開始壓迫、磨。

磨咗陣,Mabel雙眼好似忽咗咁,身開始震,仲不斷喘氣。

好似我喺你身上自瀆咁樣?

冇錯。如果我喺妳裏面,咁就內外夾攻,妳會好high。想唔想試吓?

…吖…佢咬實牙,成身震。

跟住倒下,壓喺我身上喘氣。

我心諗呢條女咁快到嘅。

我攬住佢背脊,試吓將碌嘢頂住佢個窿嘅出口,見佢冇反抗,就用細佬hi佢生仔條裂縫。

Mabel個窿已經濕到好似沼澤,主要係佢啲鮑汁,加埋我啲分泌,令佢本來已經嫩滑嘅鮑肉更加滑潺潺。

佢再開始呻吟,我見佢有反應,就試吓用陰力向裏面推。

(字數限制,要分件上)

引用:
原帖由 hitmypat 於 2020-2-6 21:29 發表 查看引用來源
樓主,快d寫落去啦,好想睇
完結篇嚟喇。

* * *

完(下)

Mabel個窿已經濕到好似沼澤,主要係佢啲鮑汁,加埋我啲分泌,令佢本來已經嫩滑嘅鮑肉更加滑潺潺。

佢再開始呻吟,我見佢有反應,就試吓用陰力向裏面推。

入咗少少,即刻感到有一股暖意喺佢裏面滲透出嚟。

我喺淺層磨吓先,嗰度滑到飛起,好跣。

Mabel不但冇抗拒,仲抱住我個頭起勢咀我。

於是我索性逐啲逐啲向裏面推進。由於佢個窿咁濕滑、跣,入去嘅過程雖然覺得俾佢緊緊咁包實,但仍然感到平滑、暢順。每深入一毫米,越接近佢裏面股暖意。

佢眉心一皺,嗌,好大,然後就緊抱實我,波波貼住我心口,終於,我插哂入去。

我叫佢試吓喺我上面磨。

Mabel撑起上半身,再度用我細路連接住身體嘅部位頂撞、磨擦佢陰蒂,細佬同一時間喺佢個窿裏面係咁撬。

佢郁咗陣間,開始喺我身上抽搐、喘氣一餐,

睇住Mabel喺我身上high咗嘢咁嘅樣,好滿足。

佢劇震一輪之後趴喺我身上,喘息一輪,話,好犀利。

妳係話呢個玩法?

我有時都會咁樣玩,但冇試過咁強烈嘅。我諗你嗰度好犀利都係一個原因,冇試過裏面咁充實…我諗,你個friend,佢係因為覺得同你做正,先至耐不耐搵你做…

妳都仲未真正試過我。

吓?咁到話仲未?我到咗兩鑊囉喎。

妳呢啲好小意思啫。

我從來唔同男朋友以外嘅人做呢啲嘢,你入咗我度,仲冇戴套,都仲話唔算?想我生埋仔先至算?

我冇答佢。抱住佢,碌嘢一直插住佢,轉個身,將佢放喺梳化上,就慢慢、慢慢抽出。正要離開佢身體嘅時侯,喺佢入口,輕輕鑽探幾吓,慢慢、慢慢迫返入去,頂到盡頭。

Au…

我抱實佢咀吓佢,同一時間細佬輕輕頂吓、鑽吓裏面,一路鑽,一路情深咁錫佢咀、條脷。

然後慢慢、慢慢抽出,撑起上半身。

佢迷醉咁睇住我,話,你都幾靚仔吖。

係咩?

我又再一嘢捅入去。

吖…你好犀利…你周時食女?

同妳一樣,淨係食鍾意嗰啲。

我一路講,一路又喺裏面細意咁上、下、左、右,鑽探吓,並冇猛烈咁衝激佢,但係用好有愛嘅方式,去感受佢裏面嗰種㷫烚烚同緊緻。

我可唔可以…當你係我條仔?

呢刻係㗎喇。

佢攬我入懷,我一路揸佢奶奶,一路咀佢,細佬漸進加速鋤Mabel。

我用大幅度嘅方式鋤佢個B。

即係唔淨係快,而係吓吓成碌捅入去,捅到盡頭,再幾乎成碌出哂番嚟然後即刻又成碌捅番入去。

一般人因為怕快射,佢哋想延遲時間,通常一係快,但抽插幅度細啲;一係慢啲,大幅進出。而我持住本身夠耐,就可以急激咁大幅抽插。加上知道碌嘢粗度、長度夠,用呢種方式進出條女個西,會令佢哋好明確咁感覺到碌嘢出入,一般對手都好有feel。

Mabel一路俾我喺佢修長、幼幼嘅雙腿間衝擊佢脆弱嘅B,一隻手緊緊咁搭喺我肩膊背後,一隻手拖住我捉實我,好似忽咗咁頭兩邊fing。

頂唔順…好犀利…

我哄埋去錫佢一輪,一路繼續搏命搖。

數都數唔到佢抽搐、震過幾多獲,動物咁不斷喘息、眼眶紅紅咁嗌。

我想瀨…

瀨吖。

唔得…張梳化,係貨嚟…好貴㗎。

我插住Mabel將佢抱起,搬落地,喺地吓繼逐屌。

我可唔可以講我愛你?

講吖。

老公,我愛你…

I love you…

Arrrr…

Mabel雙腳繞住我,話,真係頂唔順喇…

瀨吖。

唔得…有瀨嘅感覺,但係…瀨唔到…你好耐…快啲,俾我…我真係頂唔順…

好,我儘量…可以寫入去嘛?

可以…我安全期…

我追Mabel個IG大概有三、幾年,一路覺得佢寸寸咁,發夢都冇諗到居然可以同佢咁親密。

我觀察佢身體反應,相信佢到咗最少幾轉㗎喇,應該一轉比一轉強烈,於是改抽插模式。

一嘢減速,溫柔咁慢慢、慢慢頂到佢子宮頸。停留吓,錫吓佢,慢慢、慢慢出嚟。

然後就喺佢淺層活動。

為咗令自己快啲射,我製造多啲feel,話,我愛妳。

Mabel感動,攬實我,話,我都愛你,你令我前所未有咁high。

佢劇震一嘢,跟住成個人榭哂皮咁,個屄有水流出,佢瀨咗(有啲人叫呢啲做潮吹)。

我知道佢夠哂皮,就抱緊佢,淨喺用細佬前面嗰段急速出入…

亢奮嘅感覺漸漸喺身體多處,逐少逐少浮現。初初係好輕微嘅暢快感,慢慢、慢慢越來越強烈。我儘量hold住,直到一陣又一陣澎湃嘅亢奮感湧遍全身,我再hold唔住,就再次頂實Mabel盡頭,成身劇震一嘢,我野獸咁嗌一聲,就喺Mabel兩腿之間脆弱嘅肉洞裏面抽搐。

佢雙腿繞實我,個窿有幾吓收縮。

將啲嘢㘉哂入去,好酣暢。

然後我責喺佢身上,佢攬實我。雖然叫做係冬天,喺冇開門、冇空氣調節嘅室內做咗超過半個鐘嘅運動,大家身上嘅微汗互相黏貼住。

細佬一路俾Mabel個屄包實、俾佢個屄啲汁滋潤住,隨住發洩咗,逐漸變細、變軟,喺佢個窿度出番嚟。

啲粥水喺佢底下條裂縫滴番出嚟。

Mabel抱實我,話佢從來冇試過咁犀利嘅性愛,問我可唔可以俾佢寫出嚟?

我問,妳會點寫我?話妳同咩人做?

我唔會透路,由得啲人自己諗,佢哋諗你係我邊個就邊個。

佢哋會當妳有咗新男朋友,就冇人夠膽媾妳㗎喇。

唔緊要,反正我都唔鍾意啲狗公成日嘍我同佢哋上床…呀,係喇…

乜呀?

你仲未教我口交。

我哋仲會唔會再見面,再做呢啲嘢?會嘅話,我教妳。

可以呀,乜你諗住同我一夜情咋咩?

唔係呀。

咁,係咩呀?

妳想呢?

我喜歡你,同得你做咁親密嘅嘢,當然希望你係我條仔,不過…我估你可能只係想同我做fwb…

咁…

唔緊要啦,我冇男朋友、你冇女朋友,我哋得閒切磋吓都可以嘅,反正我都需要嘅,好過用道具。

好吖,我都喜歡妳嘅。

咁一言為定,我哋下次係幾時?

隨時都可以,妳幾想做都可以搵我。

你都係…

真嘅?

係呀…不過,我同老細講吓,叫佢俾你喺度幫人客做性治療,睇吓佢有冇意思合作。你唔介意,可以俾我做你助手,從旁學吓嘢嘛?我想識多啲嘢,性係我嘅愛好嚟嘅。

得吖,好呀,我哋可以多啲見面,隨時想做又可以做。

係呀…

做乜好似有少少靦腆咁樣嘅?

你今晚,可唔可以唔返屋企?

可以,不過,我唔換衫,唔沖涼,會成個人好唔自在。

咁好啦…

做咩呀?唔高興?

冇…

一係咁,妳唔介意嘅話,嚟我度過夜,我反正自己一個人住。

可以?

係呀。

好呀。Mabel好開心咁講。

起身嘅時候,Mabel個身扭一扭,我扶住佢。

頭先瞓喺地下俾你屌,腰有啲痛…個妹都有啲痛…

唔好意思。

我哋着番衫,鳩同西都冇洗,仲留住大家啲液體喺自己嘅器官度。着衫嘅時候,我一直睇住佢窈窕嘅身材,佢唔算大但有少少睇頭嘅奶、佢幼幼嘅雙腿、賁起嘅恥丘、幼細嘅毛毛掩掩揚揚嘅罅仔…

抹番地下啲精,執吓舖頭啲嘢,就攞住食完嘅飯盒離開舖頭。

喺街拖住Mabel手去搭車去我屋企嘅時候,先留意到原來佢高過我…

(完)

女高過仔⋯⋯⋯⋯主角慘

引用:
原帖由 pkpppk 於 2020-2-9 23:21 發表 查看引用來源
女高過仔⋯⋯⋯⋯主角慘
其實冇乜所謂㗎喇今時今日

多謝樓主提供好故事

引用:
原帖由 pkpppk 於 2020-2-9 23:21 發表 查看引用來源
女高過仔⋯⋯⋯⋯主角慘
訓在床上男女冇高度分……

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-10 10:14 發表 查看引用來源
多謝樓主提供好故事
多謝鍾意。
引用:
原帖由 Water_man 於 2020-2-10 19:19 發表 查看引用來源
訓在床上男女冇高度分……
冇錯呀。

前往最後回覆