[原創作品] 快閃故仔:新春竟然識到我一直心儀女嘅blogger

收藏  |  訂閱
39  32.5k

非常好呀師兄,都幾耐無見人出交。感謝。

引用:
原帖由 kentwby 於 2020-2-14 20:19 發表 查看引用來源
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
呢度終於有版主嗱?
引用:
原帖由 醉夢一場 於 2020-2-18 05:59 發表 查看引用來源
非常好呀師兄,都幾耐無見人出交。感謝。
多謝留言,係呀,搬咗嚟呢度之後係冇咁好玩,字數限制大,又冇哂啲likes。

加油💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽

回覆 32# dcat20 的帖子

師兄, 追咗你幾篇大作,實在好欣賞你嘅文筆. 原本係睇下咸古, 變咗小說咁追. 數篇中特別喜歡你寫有關與芳芳嘅初戀, 雖然劇情可以係作, 但情感係真實. 文中你有好多心情的描述, 相信你係一個好有經歷嘅人. 你對回憶中的人物好好有感情. 實在係佳作!!

引用:
原帖由 ballball1212 於 2020-3-19 03:28 發表 查看引用來源
多謝支持。

引用:
原帖由 saifai38 於 2020-4-14 19:28 發表 查看引用來源
師兄, 追咗你幾篇大作,實在好欣賞你嘅文筆. 原本係睇下咸古, 變咗小說咁追. 數篇中特別喜歡你寫有關與芳芳嘅初戀, 雖然劇情可以係作, 但情感係真實. 文中你有好多心情的描述, 相信你係一個好有經歷嘅人. 你對回憶中的 ...
多謝鍾意我啲故仔。

咁橋早幾日我忽然睇番呢個故仔,無獨有偶另一個網友話佢呢兩日都有睇番。

多謝大家嘅鍾意。

搬咗嚟呢度之後,唯一好處就係好多我啲舊文可以搵得番(細佬條女嗰篇唔見咗)。

我睇番,好多篇都有好多沙石。

但係關於芳芳呢篇可以講係我最滿意嘅,一直想寫一個Mabel外傳,亦一路想搵番現實中嘅Mabel本人。

我另外有一個故仔,講媾咗個小學Miss,裏面有啲人物,同關於芳芳呢個故仔係有關嘅。

回覆 28# Water_man 的帖子

訓係到都係女高過男: P,但又時不時男高過女。

大佬寫得:精   彩!

好詳細、好深入,樓主好用心,多謝你

前往最後回覆