龜頭敏感度太低都唔係好事

收藏  |  訂閱
11  1.3k

龜頭敏感度太低都唔係好事

割過包皮長期外露,有d難射,有無師兄一樣

切包皮......
..

我無割, 龜頭沒怎外露, 所以不太敏感, 但反而做嘅時間感覺可以耐D, 只是注意個人衛生, 女伴們也沒什麼投訴

時間太耐射唔出, 女嘅又無哂水, 都幾痛苦

哈哈哈哈哈~ 射得快又煩, 射得慢又煩
雖然我間唔中都會想回味下俾人插得痛苦o既感覺, 但係又唔中意含無感覺o既龜頭囉
好似啜木頭咁無互動 ......

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-25 03:55 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈哈哈~ 射得快又煩, 射得慢又煩
雖然我間唔中都會想回味下俾人插得痛苦o既感覺, 但係又唔中意含無感覺o既龜頭囉
好似啜木頭咁無互動 ......
男人耐射唔一定係因為冇感覺。快感滿滿但就硬係射唔出,其實亦大有人在。😩

引用:
原帖由 iceblastone 於 2020-2-1 06:55 發表 查看引用來源
割過包皮長期外露,有d難射,有無師兄一樣
有割, 如果想快爆就用口, 其他冇乜問題.

唔係好d咩?耐d先出又可以等對方食飽先

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-2-27 04:00 AM 發表 查看引用來源
唔係好d咩?耐d先出又可以等對方食飽先
“普通耐”(喪插兩粒鐘,條女飽哂,儲足精玩大爆射)自然係好事。

但耐過頭(搞成晚,條女嗌哂救命,仍毫無射意)就絕對係壞事。我寧願早洩。😩

有無打算過海去做男優

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-2-27 04:25 發表 查看引用來源

“普通耐”(喪插兩粒鐘,條女飽哂,儲足精玩大爆射)自然係好事。

但耐過頭(搞成晚,條女嗌哂救命,仍毫無射意)就絕對係壞事。我寧願早洩。😩
可以做多幾轉😍😍😍😍😍,之後口爆啜精,黃金廿秒

前往最後回覆