上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
107  442.0k

算吧啦,留港消肺吧
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-3 19:29 發表 查看引用來源
after 34 days will be 8th July

Andy 2008, 機會來啦,見到你日日係度倒數,真係慘慘豬。
引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-6-10 22:18 發表 查看引用來源
好消息:
至少8私院或化驗所獲認證,持二維碼7日內可免檢疫往返,誰可以申請呢?首階段傾向現時已經可申請抵港可以豁免檢疫的人,包括港商、跨境學生、中港司機等。
中大醫務中心的化驗所可以做深喉唾液測試,每次約要1500元。

...

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-16 22:16 發表 查看引用來源
after 21 days will be 8th July
拜託你唔好倒數啦,唔知你又燈左d咩出黎呀😰😰

可憐佢面皮成萬尺厚
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-7 12:01 發表 查看引用來源
Andy倒數幾個月, 仍然堅持倒數落去..

其實我地都有留意,唔駛你日日係度更新,你試下出少句聲可能好快會通得關

quote]原帖由 andy_2008 於 2020-8-12 20:37 發表 查看引用來源
本港今日新增62宗確診個案,1宗為輸入個案,33宗其他個案相關,28宗源頭不明。另有30多宗初步確診。 [/quote]

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-14 20:11 發表 查看引用來源
民建聯今天表示,本港疫情已經逐步回穩,認為港府可以與粵澳政府商討,不用等香港連續14日或28日本地個案「清零」,才推出港康碼。😀😃😄🙂
如果繼續比人出入境,根本冇可能清零,有d確診都唔知邊度係源頭

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-16 20:36 發表 查看引用來源
據悉,港府近日已積極與粵澳兩地相討,爭取三地互認健康碼於十一黃金周前出台
Andy 哥, 其實你真係咁想上去既,可以先隔離14日再慢慢係上面玩到夠,何必要日日Mon住d新聞有幾人感染同幾時會出健康碼呢,你唔攰我見到你都攰

呢個post可以close啦,2021年後見

都叫你先隔離14日,玩夠先返黎囉
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-6 20:29 發表 查看引用來源
Https://www.wenweipo.com/a/20201 ... b04dd69b39956e.html
許樹昌:不明源頭個案增加 健康碼需擱置,,😭

只要呢個post一直存在,個疫情係唔會完🤭
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-9 13:40 發表 查看引用來源
andy_2008, 吾知幾時有得食龍崗雞仔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆