上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
107  442.0k

還有35天呢個 post就係2周年
興奮嗎?開心嗎?

Andy 哥,教精你啦,真係唔好人講乜你就信乜先得架

果時本地清零80幾日都通唔到關啦,而家14日就得?

醒下啦,唔好成日再夢遺
引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-1-12 19:44 發表 查看引用來源
林鄭:周五將公布協助旅行社方案, 通關非遙遙無期
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2297966/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E7%AD%94%E5%95%8F%E6%9C%83-%E6%9E%97%E9%84%AD-%E5%91%A8%E4%BA% ...

代表Andy哥夢遺左2周年,Andy哥搵埋你d朋友出黎賀一賀佢

唔駛預我,我唔得閒
引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-1-19 17:29 發表 查看引用來源
2月8日便是本帖的兩周年慶, 還差18天便到。

咁要搵個人同Andy哥一齊倒數了,數左2年,怕佢悶
引用:
原帖由 reddoor 於 2022-1-20 02:21 發表 查看引用來源

三週年先喇。

又唔好咁講,呢個post都好幾好架,一來唔駛周圍去搵新聞網睇報導,二來到過年過節之前有條能樣會話比你仲有幾日會到,都幾貼心架🤣🤣
引用:
原帖由 馬尼拉 於 2022-1-21 23:00 發表 查看引用來源
呢個POST好邪,開左咁耐封足咁耐,快D關帖啦!!!!!

今年2月29日可以免隔離通關

機會黎啦,Andy哥
引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-1-25 01:06 發表 查看引用來源
我只能改今年的月份

呢個 19 post 踏入10周年應該仲大機會d
引用:
原帖由 馬尼拉 於 2022-1-31 11:45 發表 查看引用來源

咁就PK了....2022都唔洗返去了

師兄,你未發覺咩,呢個 19post 出咁耐,一直通唔到關咁耐,所以唔好唔信邪,只要呢個post一刪左,等於消滅左d毒能,香港就通關可期啦 😆😆
引用:
原帖由 Tck13032011 於 2022-2-3 23:20 發表 查看引用來源
希望如此

都話呢個係19 毒能post黎😄😄
引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-2-9 20:20 發表 查看引用來源

自從你改左標題就爆到七彩。

唔駛報喇,就算打針全部100% 只要呢個 19post一直存在都唔駛旨意通到關😆😆

我勸你為人為己,del左post佢啦
引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-2-10 01:54 發表 查看引用來源
已接種第一針的人口: 5,473,630 (81.3%)*
已接種第二針的人口: 4,919,161 (73.0%)*
已接種第三針的人口: 1,119,723

* 5至11歲人口不包括在內

5-11歲已接種第一針的人口: 21,109(5.1%)
5-11歲已接種第二針的人口: 107(0. ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆