上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
107  442.0k

由得佢啦,佢由今年3月改到而家架喇🤭
引用:
原帖由 voking 於 2020-10-12 23:01 發表 查看引用來源

改爲2021年實制啲。

咪發夢啦,如果呢個政府肯聽民意,就唔駛搞到而家個社會擲裂到咁啦
少年你太年輕
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-14 20:31 發表 查看引用來源Very good idea, 11月,有希望去到深圳了🙏

由得佢啦,佢鐘意發夢,如果真係得,呢個post就唔駛由年頭到而家仲係度啦😂🤣🤣

真係唔知點講,話佢on9定係傻
引用:
原帖由 hochan513 於 2020-10-15 23:39 發表 查看引用來源

你咪能傻啦,下年都唔知見唔見到入境處啲關員啦

佢可能當自己係特首,一通關就可以自由出入🤭🤭
引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-10-20 09:23 發表 查看引用來源

你係公務定E療需要先? 咁快就想11月北上
我只有保健需求, 等明年啦

呢d係高人,佢既心態應該別人笑佢太瘋癲,佢笑他人看不穿
引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2020-10-21 13:52 發表 查看引用來源

條友自娛自樂, 其他人點踩都無反應, 奇人

早d訓啦,訓醒應該有
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-27 22:22 發表 查看引用來源
跨境家庭盼港加強防疫, 盡快推出健康碼
https://www.wenweipo.com/a/202010/27/AP5f97fc63e4b0bad9d74792db.html

Andy哥心態真係好,由年頭J到年尾🤭
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-29 21:36 發表 查看引用來源
工聯会又發聲了, 11月應有希望

個個都睇得明,係阿Andy 哥仲係度自J,真係唔知佢係笨實定天真🤣🤣

冇辦法啦,都 J 左咁多個月

都要繼續 J 落去架 🤣🤣

希望唔駛 J 到出年年底啦
引用:
原帖由 hello179 於 2020-11-8 12:25 發表 查看引用來源
如果要14日零本地,真係死得,
我假設12月初終於達成左,
然後政府要花1個月研究呢樣研究果樣(你知特衰政府一話研究,就要一年半載先研究完),
研究完再同內地溝通協商,
好啦,1月初終於實行,但係淨係比工幹/探親/有錢特權 ...

醒下啦,如果爭取有用的話一早天下太平啦

都唔知你呢d叫智障定岸久
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-10 20:10 發表 查看引用來源
暫時不用改標題,因為特首仍會努力再争取。否則,遲些怎樣發表施政報告。另外 ,民建聯及工聯會也會繼續争取。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆