上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
107  441.9k

睇黎Andy哥要J到出年😆
引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-11-11 14:27 發表 查看引用來源
今日有20單確診,又有源頭不明個案.無症狀患者正在四處走散播病毒.咁樣落去中港澳三地正常通關將會遙遙無期

回覆 2845# hello179 的帖子

根本係要等疫苗出左先有可能通關,持續14日要少於十宗感染根本冇可能

睇黎出年過年都返唔到大陸架喇

Andy 哥話只要佢一息尚存,都會堅持每個月去改標題
問你怕未🤣🤣
引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2020-11-15 17:32 發表 查看引用來源
呢個邪 post 隨時邪到出年

Andy 哥你先去隔離左14日咪可以係大陸過年囉,隨時返黎都得,唔駛日日係度倒數等通關咁陰公丫嘛
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-15 23:22 發表 查看引用來源
還有88天便是農曆年初一🥺

只要Andy哥一直在倒數,通關一都會遙遙無期
🤣🤣
引用:
原帖由 SZ11 於 2020-11-21 19:36 發表 查看引用來源

上星期見你開始倒數都知又會瀨嘢啦,哈哈哈哈。有時邪起上黎唔到你唔信,哈哈哈哈😂

繼續玩呢個post咪得囉,咁好玩,駛乜返內地吃喝玩樂啫😂😂 ...

係覺得你要del post 呀,日日見到你係度倒數真係冇運行
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-22 09:32 發表 查看引用來源
你覺得我要再改標題?

醒下啦Andy哥,你睇下呢2日d確診數字你估仲會唔會出健康碼先?
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-22 14:57 發表 查看引用來源
We still have hope...
市建局研第二版「健康碼」 料下月推出
://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1930033/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E5%B8%82%E5%BB%BA%E5%B1%80%E7%A0%94%E7%AC%AC%E4%BA%8C%E7% ...

唔得佢咪又改標題囉,標題就快改左一年😂
引用:
原帖由 SZ11 於 2020-11-23 21:03 發表 查看引用來源

佢會話:

特首今星期公佈施政報告,will have good news soon

就快聖誕佳節,will have good news soon

就快2021, will have good news soon

就黎農曆新年,will have good news soon

如此類推...有如無間地獄 ...

呢d唔知叫樂觀定笨實🤭
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-25 13:09 發表 查看引用來源
andy_2008, 為人樂觀. 明天滿希望.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆