上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
107  442.0k

岸久先生,不如你倒數下呢個post 幾時一周年啦,搵埋你d兄弟去賀賀佢😂😂
引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-1-2 18:57 發表 查看引用來源
After 40 days will be Chinese New Year

你唔好睇少Andy哥,過埋年佢就做黨主席,雜種要落台全世界都要聽佢講,佢話幾時通關就幾時,你唔好小佢,因住佢秋後算脹
引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2021-1-5 21:36 發表 查看引用來源

真係申請俾人小, 請問復活節假又有乜關係?  因為到時你放假所以就會開關? 乜上年全年唔通關, 係因為無假期所以封關咩! 吹賬!

Andy哥,呢度係風月版,你要報新聞就去第二度報啦
引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-1-9 13:39 發表 查看引用來源
香港今新增59宗確診,確診宗數是本月以來最多,當中53宗屬本地個案,有20宗源頭不明。

同你呢個19post 一9樣, 快d 擺番幾圍同你d兄弟慶祝下🤭🤭
引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-2-13 03:49 發表 查看引用來源
真快啊,香港封关已经整整一年了
https://zhuanlan.zhihu.com/p/350357017

你又岩喎,到2046年應該得
引用:
原帖由 hkg369 於 2021-2-19 15:57 發表 查看引用來源

肯定吾使改!! 你都無寫年份.

唔駛改啦,你靈氣咁旺盛,刪左呢個post咁就馬上可以通到關喇
引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-2-18 12:41 發表 查看引用來源
莫非,我要改標题?

哇,Andy哥咪要有排倒數?!唔緊要啦,係屋企打住飛機先,應該唔駛甩皮掛
引用:
原帖由 chiyuk 於 2021-2-25 17:18 發表 查看引用來源
吾使等喇,要九月....
https://mp.weixin.qq.com/s/2Oru00UmpaSLhiIwZ03PXg

話左2046一定冇死架啦,一係將呢個19 post刪左或者有機會🤣🤣

咁要燈神 Axxx 唔好再係度倒數或者改標題先有機會喇
引用:
原帖由 siew1203 於 2021-3-15 19:45 發表 查看引用來源
咁2022都有機嘅哈哈哈哈

9唔搭8係佢強項....hahaha
引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-14 11:55 發表 查看引用來源

答非所問。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆