上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
107  441.9k

唔駛改啦,你今次叻仔呀冇寫年份,今年唔得咪下年囉,總有一年得既,除非你真係太光姐

有時間約埋你d論壇老友出去叫下雞頂住癮先囉😆😆😆
引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-4-6 23:18 發表 查看引用來源
5月可去內地?? 還是我要改標題??

Andy哥係有料既,真係冇乜邊個人出左個post成年幾都通唔到關,仲要個個月厚顏無恥咁改標題🤣🤣🤣

個post出咁耐燈足香港咁耐,不如Andy哥比d波馬心水比論壇兄弟參考下啦,唔買唔中,中左易過買餐餸🤣🤣🤣
引用:
原帖由 ken86133 於 2021-4-22 09:36 發表 查看引用來源
andy哥咪繼續係到打飛機自hi囉  繼續燈   反正慣左   永世無期通關😪

2046年一定掂,如果Andy哥仙遊左等佢d親屬接力繼續改標題,呢個接龍遊戲相當唔錯😆😆
引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-5-4 11:31 發表 查看引用來源

改年底前啦. 到今年底未得又加個明字, 搞L掂

你唔好打擊Andy哥改標題啦,驚陣間佢嬲得濟搵埋幾個論壇兄弟租架洗頭艇著草返大陸,聽日就到,問你怕未
引用:
原帖由 voking 於 2021-5-6 02:47 發表 查看引用來源

我一早話今年都抿水啦。

只要Andy哥決定左既野,冇咩人會攔到佢,你見佢咁厚顏無恥就知啦😁
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-5-7 00:58 發表 查看引用來源

洗頭艇咁勇? 我都係一早接受7+7無無聊聊過左14日換取行動自由算了。。

Andy哥你真係醒下啦,6月可以返深圳,約埋你d好友坐洗頭艇返去啦,真係笑你onx驚你嬲

咁Andy哥玩個標題咪仲要玩多12個月🤣🤣🤣
引用:
原帖由 Blackwood 於 2021-5-12 18:57 發表 查看引用來源
以柒婆D智慧,下年六月啦~

比你清零幾日又點? 可以持續清零咩?

Andy 哥訓下先啦,夢入面咩都有
引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-5-14 22:33 發表 查看引用來源
You are outdated....Just few hours ago, had two good news
許樹昌指本港疫情趨穩定有望「清零」, 可研與內地澳門通關
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2072883/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8% ...

呢度個個人都知,係得一個人唔知,仲係度個個月月玩標題,唔知佢真白痴定假智障,哈哈
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-5-16 02:25 發表 查看引用來源

香港咁樣防疫,如果9月10月通到關已經執到啦。 唔會逐個月估通唔通到關囉。

Andy哥鐘意玩個標題你由得佢啦,唔係條19冇飛機打會好會悶架
引用:
原帖由 china_enter 於 2021-5-23 20:49 發表 查看引用來源
應該寫遠一點,例如 12月可去內地....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆