上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
107  442.0k

實得架,睇下邊一年之嘛,如果Andy 哥仙遊左再搵佢d兄弟接力改標題
引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-5-26 10:49 發表 查看引用來源
七月???得咩???

你老味報新聞去新聞資訊台啦,真係唔能屌你以為自己好撚型
引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-6-5 19:34 發表 查看引用來源
【清零斷纜】天水圍17歲確診女學生染變種病毒, 母親初步確診  
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2091681/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%B8%85%E9%9B%B6%E6%96%B7%E7%BA%9C-%E5%A4%A9%E6 ...

師兄由得佢啦,條能樣J左成年幾就黎脫皮架喇
引用:
原帖由 hello179 於 2021-6-25 17:30 發表 查看引用來源

你柒少陣啦,
有個議員仔出黎講兩句就話"仲有希望"?
就算行會成員出埋講都無人啦,

Andy哥話have good news very soon.

佢既good news 係可以玩多一年標題
引用:
原帖由 hello179 於 2021-7-8 11:10 發表 查看引用來源

Andy哥, 你引用呢段新聞黎做乜? 同通關有咩關係?

鐘南山同Andy哥都係權威人士,佢地講野一定要信,因為Andy哥都玩左年幾係呢個post,具有代表說服力
引用:
原帖由 hello179 於 2021-7-13 11:39 發表 查看引用來源
我比鍾南山呃左去打針,
鍾南山早排吹風話7月有限度通關,
我信以為真,即刻走去打第一針,
點知而家乜消息都無,

Good News! Andy又可以改標題喇

我地大家個新年願望係Andy哥玩足2年標題
引用:
原帖由 denis789 於 2021-7-15 11:25 發表 查看引用來源
特首剛講通關條件,接種率要夠香港人口7成,中秋都好窄

唔準你將個事實講出黎架,on9佢都唔想既,Andy哥都估唔到想返大陸叫隻雞都要等足年幾架嘛
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-7-13 22:22 發表 查看引用來源

Andy豬系好似養鬼仔咁一直養住個邪post都通唔到關。 佢唔會講20年後通關,好似一個月又一個月咁on99講左成年。

呢個政府講d野,只會有Andy哥呢d智力程度既人先會信到十足
引用:
原帖由 hello179 於 2021-7-18 11:02 發表 查看引用來源

晒鳩氣啦,
到時打第一針達到目標7成後,
就會被搬龍門話要第二針夠7成先可以有限度通關架啦

(聶德權稱......到9月底接種首劑疫苗的比率就可增至7成目標,) ...

你地唔好嘈啦 ,Andy哥毅力異於常人,標題佢鐘意遲d改又得,立即改都得,咁易比你地估到咩

Andy哥而家冇得上大陸叫雞,淨係睇AV架咋,抖音佢都唔知係咩黎
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-7-27 14:31 發表 查看引用來源

你有無睇抖音架? 廠妹都玩直播啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆