上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
107  442.0k

除非打完針政府肯派錢,否則要9成人都打係好難既事
引用:
原帖由 hello179 於 2021-7-25 14:44 發表 查看引用來源

話口未完, 袁國勇今日又走出黎吹風話9成人打針先夠安全,睇黎到時中港又有理據搬龍門, 話要9成人打針先通關了,

至於能否放寬社交距離措施,袁國勇說,如果香港有99%的疫苗接種率,什麼都可以放寬,但目前僅約44%,即使提升至7 ...

睇黎呢個post都仲有排玩,唔知Andy哥有冇咁長命,應該要搵個人接班

Andy哥話有信心係100年後通到關,除非個地球會爆炸
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-8-4 23:48 發表 查看引用來源

屌,你d信心去哂邊呀? 咁快講到10月中,而家8月頭咋喎!

Andy哥你去訓下先,夢入面聽日就可以通關上去叫雞架喇,不過記得著尿片訓,驚你唔小心會夢遺

錯哂,Andy 哥一早知道國慶開唔到關,只係鋪條路比佢有籍口改標題姐🤣🤣

呢d標題撚應該係病態黎,要及早診治
引用:
原帖由 reddoor 於 2021-8-12 01:46 發表 查看引用來源

闗人隐士,
Andy哥就是充滿希望,明天開关。

由佢啦
19 Andy哥成日發埋d春夢,夢遺射濕d床單😆
引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-9-7 09:14 發表 查看引用來源

發夢啦, 3月前都唔水諗

Andy哥果d天真嬌西以為請願就有用,如果有用的話,就唔會有200萬人上街同衝突啦,真係笑佢on9又驚佢嬲🤣🤣
引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-9-16 09:01 發表 查看引用來源

你有你要求, 我有我封關. 慢慢等啦

咁咪要Andy哥夢遺多半年先可以上去叫雞😂😂😂😂
引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-10-4 08:44 發表 查看引用來源

根本係指引明年3月後, 叫林鄭自己諗下點樣拖

由得佢啦,Andy哥 成日發夢可以通關上去叫雞,個post開足2年夢遺足2年,通唔到關咪係度倒數囉
引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-13 02:27 發表 查看引用來源
DoubleNinth

你日日數日子有用咩?

濕鳩雞虫表示:3月通唔到關咪再改標題囉,個標題都玩能左2年,又夢遺左2年,唔爭在繼續玩啦😆😆😆
引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-10-17 17:58 發表 查看引用來源
就算開都只會先放配額比有親戚同家庭係上面既人上去,樓主呢d濕鳩雞蟲慢慢發下夢先啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆