上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
107  442.0k

最穩陣係2046年3月,而家幫Andy哥搵定接班人將呢個19 post 延續落去
引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-10-22 22:43 發表 查看引用來源

明年3 月都係兩睇. 後年3 月就應該冇問題

師兄,你入得黎時間太淺,呢條友出名on9,呢個post開左快2年,佢最鐘意玩標題同倒數,你要習慣下

之後佢會倒數幾時聖誕,幾時除夕,幾時到2022年架喇😂😂
引用:
原帖由 coboko123 於 2021-10-28 21:06 發表 查看引用來源
你打個人數出來有咩用,家下人地話左打幾成就通關咩,仲放風話打三針,睇佢都有味,冇好處咪旨意我三針

Andy哥真係一日夢遺幾十次,唔能屌佢以為自己好能型
引用:
原帖由 pkbor 於 2021-11-17 08:39 發表 查看引用來源
無用政府高官唔睇電視🤣佢哋月月幾十萬人工關人鬼事

Andy哥你講既好消息係咪可以比你玩多2年標題同日日倒數呀
引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-11-18 11:56 發表 查看引用來源

過農曆年之時, 便是這個post兩周年之時,到時便有可通關的好消息。

Andy哥話平過book架洗頭艇返去,除笨有精
引用:
原帖由 沙田樹根 於 2021-12-1 11:46 發表 查看引用來源
陰性核檢報告240元/次,加上要預約,。。。時間,金錢成本咁高,有幾多人會北上?

師兄呢句留言好有水準😆😆
引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-2 02:05 發表 查看引用來源

叫佢轉行揸大飛,一日走幾轉喇。

Andy哥呢d趕住上去叫雞既,緊係一通關比左佢上去先啦

唔係佢又繼續夢遺架喇
引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-17 15:26 發表 查看引用來源

你不如問吓,上去吃喝玩楽,有幾多配额?

Andy哥又係度玩倒數,fxxk off la on dog dog咁唔能屌你以為自己好屌型,你係K型果隻型呀

2046年
引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-1 20:14 發表 查看引用來源
那年的3月?

仲有好多個2年,放心Andy哥會一直在倒數
引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2021-12-31 17:39 發表 查看引用來源
呢个帖就黎两年……哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆